Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Bug w przygodzie

cichy69

Bug w przygodzie

witam mam problem z rozmow na czacie, wiem ze nie tylko ja. Nie moge wejsc na mape przygody

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czasem lepiej jest najpierw do kogoś na wioskę a potem na przygodę (choć też nie zawsze :P)

cichy69
    Nastapila przerwa i co i nic... dodatkowo nie mozna wejsc do wioski przyjaciela. Hm... idziemy od zlego ku gorszemu, inaczej niestety skomentowac tego nie moge Cokies wyczyszczone jakby ktos pytal

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a może ci net nawala, osobiście po dzisiejszej konserwie nie odczuwam jakichś niedogodności związanych z gra na nowej ziemi

cichy69
    internet jest w porzadku, inne gry chodza spokojnie

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co do czyszczenia to nie cookies tylko pamięć podręczną. Mi to parę razy pomogło (nie zawsze ale jednak cośtam dawało)

Początkujący Osadnik Awatar Zhanah
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo, nie da się wejść do przygody - ta sama Banici^^; nie da się wejść do przyjaciół, albo nie do wszystkich, następnie wyrzuca z gry, po oczekiwaniu na logowanie - i ponownym restarcie gry - czasem da się wejść do przygody, ale nie będę tam sterczeć i obserwować jak w ślimaczym tempie łazi mój generał...więc wracam do wioski.... i powtórka z rozrywki. Podobnie ma się rzecz z logowaniem. Problem powtarza się rano i o dziwo po 24.20 w nocy Jestem barddzo cierpliwa, ale to trwa już miesiąc. Mimo,ze sporo zainwestowałam w tę grę - zastanawiam się nad sensem dalszej gry

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wczoraj w godzinach jak powstawał ten temat gra działała w miare w porzadku, dzis odsyłam do: http://forum.thesettlersonline.pl/th...wejsciem-dogry

Nowa ziemia chyli się ku upadkowi.

Uprawnienia umieszczania postów