Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: znikające monety

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

znikające monety

Witam

Od kilku dni mam problem ze znikającymi monetami, każdego dnia ubywa mi z konta po około 10 monet, nie wiem czym jest to spowodowane, ale zaczyna mnie to denerwować.

Rozumiem, że print screen tu nic nie pomoże bo ktoś powie, że wydałem pieniądze poprzez handel, bądź że ktoś inny z moich bliskich wchodził na konto, otóż żadna z tego typu rzeczy nie miła miejsca. Stąd też proszę o pomoc czy jest jakiś sposób abym mógł to udowodnić co dzieje sie z kontem tj. z monetami, bądź proszę o jakieś wyjaśnienie z czego może wynikać te cykliczna kwota znikająca z mojego konta ?

Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Siemka a puszczasz odkrywce na poszukiwania przygody?

Początkujący Osadnik Awatar nightrain
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nicnowego dobrze mówi, jak wysyłasz po przygody grubasa to bierze on kiełbasę i parę złotych na piwo, czasami przyniesie przygodę, czasami tylko 3 kawałki mapy.
    This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called 'Nightrain'

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    o faktycznie, ale wstyd zapomniałem, że on pobiera kurde dzięki

Uprawnienia umieszczania postów