Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Bonus z klejnotami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Bonus z klejnotami

Mam takie pytanko albo sugestie kto jak woli może to odebrać
    Ok przechodzę do sedna chciałbym zaproponować aby może moderatorzy lub ludzie zajmujący się dawaniem,zmienianiem BONUSÓW W postaci Klejnotów, Mogli by przy zakupie klejnotów dać jakiś bonus w postaci np +25%-50% więcej do zakupu klejnotów lub u Kupca dać jakaś zniżkę -25%-50%
    Myślę ze to by był dobry pomysł i zachęciło więcej uczestników do zakupów klejnotów sam się czaje cały czas ale drogo i na razie nic nie kupuje .

Ps. Nie wiem czy to odpowiedni temat w odpowiednim dziale jak jest coś źle proszę o nie skasowanie ale o przerzucenie go do odpowiedniego działu
    Pewnie dużo osób by chciało taki bonus

Pozdrawiam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ta, albo chociaz jakies "Happy hours" mozna by zrobic co jakis czas... bo z tego co widze to nikt nie kupuje tych klejnotow :P

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Moderatorzy nie mają wpływu na grę, po prostu pilnują zasad charytatywnie. To co sugerujesz, to się zdarza od czasu do czasu. Zwiększają ilość klejnotów jaką się otrzymuje za kupno. Zdecydowanie łatwiej jest zwiększyć ilość niż zmniejszyć cenę. ; )

Uprawnienia umieszczania postów