Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Przeniesienie konta - czemu nie?

Gracyan
    Niestety wtedy ze względu na przepełnione serwery nie dało rady.

Gracyan
    Jakby było to możliwe, to nie byłoby teraz sprawy.

Gracyan
    Zatem widzę, że trzeba przejść do sedna... Gdzie, komu i ile?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Daj mi, ja wezmę

Grac, nie wiem ile wiesz o developingu, ale jak sie chce cos czego nie ma, to najpierw trzeba:
    to zgłosić (co zrobiłeś, chociaż tak naprawdę tego forum tutaj mało kto czyta i się nim przejmuje)
    potem ktos to musi zaplanować
    ktoś to musi zaprojektować
    przetestować

wszystko trwa, miesiące(może szybciej gra sie tobie poprostu znudzi), a to, że masz kase lub coś, prawie nie ma znaczenia

nie bądź jak ten urwany z choinki. Wydawac by sie mogło, że jak masz dziecko to juz umiesz logicznie rozumować

Gracyan
    Co do zgłoszenia - nie raz ta kwestia była poruszana na forum, jednak nie było jednoznacznej odpowiedzi. Odpowiedź typu "nie, bo nie", nie jest odpowiedzią.
    Nie miałem na myśli, czy się ma, czy się nie ma kasy, czy łapówki. Po prostu, jak to jest w wielu innych grach, raz na jakiś czas za pieniążki można się przenieść gdzie się chce i (nie wdając się w szczegóły) nie jest to skomplikowana operacja. Po prostu dodatkowa płatna możliwość/usługa.

W kwestii logicznego rozumowania trzeba by wyjść od definicji co nim jest, a co już nie i jaki wpływ na nie mają czynniki zewnętrzne w tym rzeczone dziecko .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów