Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: generałowie, wojsko, populacja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

generałowie, wojsko, populacja

jednak wszyscy mają w dupie zwykłego szaraka on ma jedynie tylko płacić i to jest tylko ważne, a nie jego problemy techniczne wywołane przez was.
    nikt nawewt nie raczy cokolwiek powiedzieć, czy dać znać że przeczytał wiadomość o problemie, nawet moderatorzy unikają rozmów, a nawet jak coś to tylko zbywają byle od siebie.

BIZNES DALEJ SIĘ KRĘCI I PEWNIE NASTĘPNI ROBIĄ ZAKUPY W SKLEPIE ZA WŁASNE PIENIĄDZE BY KOLEJNI GENERAŁOWIE RZEPADLI

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co moderatorzy mają do twoich problemów?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    uważasz że to moja sprawa że zginęli generałowie za moje pieniądze, wojsko z nimi i limit populacji zajęty przez zniknięte wojsko? śmieszny jesteś
    moderator ma łatwiejszy kontakt z ekipą, tak czy nie?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ale moderatorzy są tu tylko od wyłapywania błędów ortograficznych i sprawdzania poprawnej polszczyzny nic więcej. Błędy w grze zgłaszaj, tzn. próbuj zgłaszać do administracji, supportu, wodza naczelnego, firmy BB

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jasne palce już bolą od pisania i nie tylko mnie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli przepadli Ci generałowie, których kupiłeś za realne pieniądze (pudełko z "grą") to możesz domagać się zwrotu pieniędzy lub zgłosić oszustwo do UOKiK

Osadnik Awatar mack0wski
    Serwer
    Czarci Gaj
    jeżeli ktos z was mysli ze polski team maja cos do powiedzenia w sprawie tej gry to pozostaje mi tylko wam współczuć.

Uprawnienia umieszczania postów