Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ukończyłem mecz - a jednak nie ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Ukończyłem mecz - a jednak nie ?

Witam

Nie wiem o co chodzi ale wkradł się u mnie jakiś bug, wczoraj koło 0:30 rozwaliłem ostatnich ludków z pierwszego meczu, wyskoczyło mi że zadania ukończone. Loguje się dzisiaj rano i wiadomość że nie zdołałem ukończyć (czy podołać) wszystkich zadań - bo czas się skończył... yy zdębiałem, powinienem przecież otrzymać mecz drugi - a otrzymałem tylko pd .. czy coś mogę z tym zrobić ? czy muszę jeszcze raz wykonywać mecz pierwszy ??

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy dostanę kiedykolwiek na to odpowiedź ? mimo że napisałem do suportu jakiś tydzień temu ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dostałeś doświadczenie tak, czyli przygodę wykonałeś. Masz zadanie w księdze?
    Żeby zaliczyć zadanie trzeba zrobić przygodę ze swojego zakresu "poziomowego", czyli 26-35 bądź 36+.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Też mecz ukończyłam i dostałam wiadomość, że nie zdołałam ukończyć zadania. PD przyznało i nic poza tym. Na pewno wszystkie obozy zniszczyłam przed upływem czasu.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Anjinho Zobacz posta
    Dostałeś doświadczenie tak, czyli przygodę wykonałeś. Masz zadanie w księdze?
    Żeby zaliczyć zadanie trzeba zrobić przygodę ze swojego zakresu "poziomowego", czyli 26-35 bądź 36+.
    Zrobiłem przygodę ze swojego zakresu poziomowego i... nic zeeero, meczu 2giego nie mam a za mecz 1 dostałem tylko PD

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jesli sie nie myle po rozbiciu wszystkich obozow musisz wejsc w wykrzyknik i tam kliknac zakoncz(albo ok) i potem powrot bo inaczej przygoda nie bedzie zaliczona i nie zaliczy zadania.

Osadnik Awatar Kfiatek6
    Serwer
    Nowy Świat
    Bo za rozegranie meczu (przygody) dostaje sie tylko PD. Pilki i nastepny mecz dostaje sie po ukonczeniu zadania. Czyli wejsc w wykrzyknik i nacisnac "zakoncz". Wtedy pilki przychodza do magazynu, a nastepny mecz w PW.

Uprawnienia umieszczania postów