Adminów proszę i usunięcie mojego profilu z gry. Gra jest słaba. A event ME to pomyłka. Liczyłem na mecz piłkarski a tu znowu walka - weź armię z jak największą liczbą wojaków i zniszcz przeciwnika. Piłka nożna faktycznie jest porównywalna do wojny, ale event poszedł chyba w zbyt daleko. Wygranie ME to tylko zbudowanie wielkich armii - nie ma to nic wspólnego z piłką nożną, gdzie Dawid może ograć Goliata. Gra nie ma żadnej dynamiki, ciągle to samo - oczekiwanie na wydobycie surowców i wytworzenie mieczy a następnie wyszkolenie żołnierzy -prostota posunięta do granic możliwości i metody prowadzenia wojen typowe dla narodu powyżej 1 mld ludności - atakuj wielką zgrają. Kupowanie klejnotów nie ma sensu - szkoda kasy. A dodatek za 30 zyla - powstał chyba tylko by wyciągnąć kasę od graczy. Mecz otwarcia za darmo i za monety - to niedopatrzenie czy brak umiejętności powiązania różnych etapów produkcji oprogramowania. Ci, którzy nie mają nic ciekawego do napisania, niech nie piszą - spam zajmuje miejsce na dyskach i zużywa prąd. I nie bardzo wiem jak liczyć pkt z zielonych pasków podczas starcia. Zsumowałem wszystkie pkt z zielonych pasków i miałem dużo więcej niż przeciwnik na evencie piłkarskim a i tak przegrałem.
I tyle, szkoda nafty na fatalną grę.