Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Problemz z Logowaniem!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Odechciewa sie grac! niedlugo Nowa Ziemia zostanie Opuszczona Ziemia :P bo wiele ludzi zrezygnuje z gry...
    PS. Rekompensata za problemy tech. jest naprawde smieszna... postarajcie sie moze lepiej

Osadnik Awatar imaniek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Suport pewnie jest już zawalony informacjami o występującym problemie ja tez chętnie bym napisał ale czy to coś da ze 1 więcej gracz dam im do zrozumienia ze problem nie zniknął

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Moim zdaniem trzeba wysyłać do suportu żeby wiedzieli że problem nie zniknął

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dzisiaj powtórka z rozrywki :/ Czy na innych światach występują takie same problemy?

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Lipa, u mnie od kilku dni, co jakiś czas problemy z logowaniem Od ostatniej konserwacji nie było dnia, żeby mnie nie wywalało, więc myślę ze to wina dodanego eventu ME. Zróbcie coś z tym, bo się grać odechciewa.
    Ostatnio edytowane przez Mac1a5 ; 03.06.2012 o 10:18

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witajcie i ja mam ten sam problem . wie ktos kiedy ruszy serwer od wczoraj do dzisiaj nie idzie
    ?

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie jest wina eventu, z serwerem problemy zaczęły się jeszcze tydzień czy nawet dwa tygodnie wcześniej. Jest cały długi wątek na ten temat.

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie to samo a mialem konczyc przygode !

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    re wozekustrzyki : Chyba sami nawet nie wiedzą kiedy problem zniknie, a z tego co zauważyłem problem dotyczy tylko Nowej Ziemii.
    re Piwonia : Wcześnie nie miałem problemów z logowaniem, może były jakieś odosobnione przypadki, ale ja do ostatniej konserwacji nie miałem problemów, no może wieczór poprzedzający konserwację, ale tak poza tym było OK. Stąd mój wniosek, że to wina eventu.

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    re Mac1a5? jestes juz w grze ?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów