Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Anulowanie przygody - zmiana

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Anulowanie przygody - zmiana

Sugerowałbym zmianę dwóch rzeczy:
    1) Przycisk "Anuluj przygodę" znajduje się na samym dole i często klika się go przez przypadek (w wyniku np. "double clicka"). Warto więc umieścić go gdzieś wyżej.
    2) Po kliknięciu na przycisk "Anuluj przygodę" pojawia się okienko z pytaniem: "Czy chcesz anulować przygodę?" oraz odpowiedziami: "OK" i "Anuluj". Jest to trochę mylące, zwłaszcza dla niedoświadczonych użytkowników. Proponowałbym zmianę pytania na: "Czy chcesz zakończyć przygodę?" i odpowiedzi: "Tak" i "Nie".
    Myślę, że te zmiany pozwoliłby uniknąć niechcianych "kłopotów".

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. Nigdy się to nie przytrafia.
    2. Zabawne, nawet nie zauważyłem. Podobnie mam na telefonie.. "Aplikacja wstrzymana, czy chcesz kontynuować?" Wciskając Tak, nas wywala. ^^

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak najbardziej pomysł słuszny z zamianą na "tak" i "nie". I faktem jest, można się pomylić. Kiepski pomysł z przyciskiem. Anuluj na środku okna jakby celowo ktoś liczył na dubleclicka
    Ale czy ktoś w ogóle czyta te postulaty?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Odświeżam temat, może ktoś się zlituje i przy najbliższym upgradzie uwzględni postulat zmiany tekstu przycisków na tak/nie. Ostatnio byłem świadkiem wspomnianej pomyłki, a pamiętam, że i mi na początku sprawiło to problem.
    Tak więc drodzy developerzy: zmieńcie proszę

Uprawnienia umieszczania postów