Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: odpłatny czat

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Wargassis Zobacz posta
    Ja mam panaceum na trolowanie na globalu. Sam dostałem bana za moje stwierdzenie że sprzedam konto , było to dla jaj a mod nie dostroił się do mojego poczucia humoru. Jednak są bany za objawy trolowania na kanale w związku z tym proponuję wprowadzić dla zbanowanych możliwość wejścia odpłatnego za polskie zł na inny czat będący alternatywą tego z modami. Na tym czacie wolnaamerykanka, wykupujący jest świadom że będzie tam haos,spam, trolowanie,wulgaryzmy itp. Wchodzi tam na własne życzenie. Jednocześnie powinna być odblokowana wtedy możliwość handlu z innymi graczami. Pozdrowienia dla supportu który od 2 dni nie udzielił mi wsparcia.
    A potem się dziwić, że mamy takich graczy jakich mamy........ I takie społeczeństwo. Słuchaj albo się dostosowywujesz do reguł albo do widzenia ;] XD w Grze nikt Cię nie trzyma ;]

Początkujący Osadnik Awatar Wargassis
    Serwer
    Słoneczny Gród
    O tak
    ........ I takie społeczeństwo
    może jeszcze gdzie byli rodzice? Jeśli ktoś ma ochotę potrolować i jeszcze za to płacić to ja nie widze problemu czemu nie miał by siedzieć na takim czacie zamiast trolować na ogólnym.
    Ostatnio edytowane przez Wargassis ; 03.06.2012 o 17:41

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów