Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: event z piłką nozną

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

event z piłką nozną

Witam mam taki problem że jak na tym evencie pierwszym z piłką zabiłem 2 obozy i żadnego doświadczenia nie dostałem a armię straciłem to jest nie
    opłacalne jak się doświadczenia nie dostaję proszę o naprawienie tego błędu

pozdrawiam Santhiero

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    exp dostaniesz jak wszystko skończysz, tak działają przygody

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    doświadczenie dostaniesz jak zrobisz wszystkie obozy (nie tak jak na wyspie startowej ze pokonujesz obóz od razu exp był) lub anulujesz misje (wtedy tylko za te pokonane)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja wczoraj skończyłem mecz otwarcia, ale nie zaakceptowałem doświadczenia w wiadomości. dzisiaj zapomniałem o tym i zakończyłem drugi event i jak chciałem zaakceptować doświadczenie o którym sobie przypomniałem okazało się, że wiadomości z nim nie ma. ciekawe czy to ze względu na te problemy techniczne gdzieś zaginęła czy może zrobione jest tak, że jak się nie zaakceptuje z wcześniejszej i przyjdzie doświadczenie za kolejny event poprzedni przepada.

Uprawnienia umieszczania postów