Witam serdecznie wszystkich fanów gry The Settlers Online!
Jeżeli zaglądacie czasem na serwis YouTube, to możecie kojarzyć mnie z serii PseudoPoradnika do wspomnianej wcześniej gry. W związku z sukcesem, jaki odniosła przeglądarkowa wersja gry o osadnikach oraz mój PseudoPoradnik do niej, wspólnie z firmą Blue Byte, która jest twórca całej serii The Settlers, organizujemy dla Was konkurs. Aby zachować klarowność, poszczególne elementy zasad wypunktuję Wam poniżej.
ZASADY KONKURSU:
1. Konkurs będzie polegał na stworzeniu filmu, który będzie promował grę The Settlers Online oraz event piłkarski, który właśnie się rozpoczął. Film powinien mieć maksymalnie 2 minuty, a na nim możecie pokazać na przykład: jak siedzicie przed komputerem i gracie, jak budujecie wyjątkowy budynek, jak przechodzicie przygodę, jak bawicie się podczas eventu piłkarskiego w świecie The Settlers Online itp.
2. Nagrany materiał należy przesłać na swoje konto YouTube. W tytule należy podać: „[Konkurs] The Settlers Online”, natomiast w opisie powinna znaleźć się następująca treść: „Film przygotowany na potrzeby konkursu The Settlers Online - http://polscyosadnicy.pl”. Swoje filmy należy przesyłać jako odpowiedź video do mojego filmu ogłaszającego konkurs:
Tylko filmy spełniające powyższe wymogi będą mogły wziąć udział w zabawie.
3. Swoje filmy możecie nadsyłać od 31.05.2012 00:00:01 do 07.06.2012 23:59:59.
4. Spośród nadesłanych przez Was filmów, wraz z przedstawicielami firmy Ubisoft Blue Byte, wyłonimy 10 - w naszej ocenie - najlepszych. Gdy wstępna selekcja zostanie zakończona, pojawi się głosowanie na oficjalnym forum The Settlers Online. To właśnie tam będziecie mogli oddawać głosy na swój ulubiony film. Głosowanie na forum potrwa 7 dni.
Informacja: wyłanianie 10 najlepszych filmów może potrwać kilka dni, z góry prosimy o cierpliwość.
5. Nagrodę otrzyma osoba, której film zdobędzie najwięcej głosów w głosowaniu na oficjalnym forum The Settlers Online. Do wygrania jest wersja pudełkowa The Settlers Online PL.
Informacja: jeśli zgłoszeń będzie dużo, liczba nagrodzonych osób może wzrosnąć. Dlatego też warto próbować i pokazać innym jak świetnie bawicie się przy grze The Settlers Online.
Pozdrawiam,
DaaNieeLuuS