Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wycofanie Ewentu Piłkarskiego?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Wycofanie Ewentu Piłkarskiego?

Witam Was drodzy gracze.
    Myślę, że MY musimy wziąć sprawy w swoje ręce.
    Napiszcie w tym temacie kto jest za wycofaniem tego ewentu na jakiś czas jak już nasi admini uporają się z tymi wszystkimi błędami i problemami.
    Po co nam ten ewent jak połowa straciła Generałów, a druga połowa nie może nadal wejść w przygody z ewentu.

Jestem za wycofaniem ewentu do odwołania.
    Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja juz gdzieś wczesniej pisałem...ze nie chce eventu...wole stabilniejsza wersje gry.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Popieram. To co się obecnie dzieje to paranoja.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokladnie! ja nie chce zbugowanego eventu, niesprawnych i padajacych co chwila serwerow, znikajacych wojsk i rpzygod, na ktore nie da sie wejsc! wycofajcie w diably ten pseudo event i przywroccie normalna prace serwerow!!

Początkujący Osadnik Awatar AirHawk
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem za wycofaniem eventu euro do czasu aż naprawią błąd, ale pod warunkiem że o tyle dni go przedłużą na ile go wycofali - podejrzewam że planowo będzie on tylko cały maj (31 dni). Niech się uczą od narodowości z innych krajów jak to się robi. Dziś ok 20-22 w ogóle nawet strona główna niebyła dostępna podczas gdy w tym samym czasie na inne zagraniczne wchodziłem bez problemu.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    uśmiałem się do łez, dzięki chłopaki

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem za tym aby prace nad grą posuwały się w kierunku rozwoju, a nie dodawania w pierwszej kolejności elementów dostępnych dla gracza jedynie za klejnoty. Dziwaczne jest, że w wersji beta sprzedaje się itemy za realne pieniądze, a w przypadku problemów technicznych zasłania się wersją beta.
    Nie obchodzi mnie czy ewent jest czy go nie ma. Wiem że komfort gry znacznie się pogorszył. Praktycznie wprowadzenie tej piłki do gry uniemożliwiło rozgrywkę. Czas płynie i niedługo przeterminują się rozpoczęte w połowie przygody, a straty będą większe. Być może część osób kupiła przygody za klejnoty. A na pewno wszyscy którym zniknął SZŁOM wydali na niego złotówki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oby Euro2012 nie wyszło jak ten ewent

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie to problemy były juz przed eventem i nie sa one nim spowodowane tylko przeciążeniem serwerów w nocy wszystko śmiga i można do woli wchodzić i wychodzić

Początkujący Osadnik Awatar wenusska
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie mogę wrócić z eventu........

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów