wrócił generał wraz z armią.
wrócił generał wraz z armią.
U mnie niestety nie wróciła armia. Nie ma to jak wstać pełnym nadziei i dostać obuchem w łeb. 5 generałów, konnica, elitarni, kusznicy. Skoro po konserwacji nie wrócili, to chyba już nie wrócą.
P.S. Najgorsze jest to, że gracz czuje się jak w dżungli. Wszędzie dookoła pełno pułapek (błędy), a Przewodnika nie ma żadnego. Support milczy uparcie, a wystarczy odpisać, że są/nie są w stanie przywrócić mi wojska. Odsprzedam wtedy swoje 30 kuponów i rozejrzę się za jakąś inną grą.
Ignorancja Teamu jest porażająca. Nie zazdroszczę im tej pracy i nie chciałbym być na ich miejscu, ale skoro podjęliście się tego zadania, to uświadomcie sobie, że jesteście naszymi "Przewodnikami". Jeśli ktoś uważa, że "mam 15 minut wolnego, to zerknę na maila, co te palanty tam naskrobały" - to lepiej czym prędzej zwolnijcie swoje miejsca tym, którzy poświęciliby nam naprawdę trochę czasu..
Ostatnio edytowane przez MTSkilla ; 06.06.2012 o 09:47 Powód: Narastająca frustracja
U mnie tak samo, co więcej, chyba przynajmniej przestała być liczona w spisie osadników (jeszcze muszę policzyć)
U mnie na chwile obecną wrócili chyba wszyscy ^^
------------------------------------------------------------
hahah to się nacieszyłem... odzyskałem wojsko ale teraz nie mogę wejść do przygody do której ich wysłałem bo wywala mnie z gry ^^ z deszczu pod rynnę...
Ostatnio edytowane przez Scorpiuss ; 06.06.2012 o 10:07
Prosiłbym o informację z którą przygodą występuje problem.
Towarzyszu, daj kilka zdań osobom, które nie mają w ogóle armii, ich generałowie zawieszeni są w próżni i nie mogą iść na żadną przygodę, nie mogą rozgrywać meczy.... Wydaje mi się, że jest to istotny problem. No, chyba że to są pierdoły, którymi nie trzeba sobie zawracać głowy.
Oczywiście w przypadku, gdy generał (z ewentualnymi jednostkami) nadal nie powrócił i minęło już kilka dni od jego wysłania/utraty, należy skontaktować się z Supportem, zapewniam, że na pewno uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, a odpowiednia rekompensata zostanie przyznana (o ile problem się potwierdzi).
Niestety weryfikacja tego typu zgłoszeń jest czasochłonna, co skutecznie wydłuża czas udzielania odpowiedzi - proszę o cierpliwość, na każde zgłoszenie zostanie udzielona odpowiedź.
Moja armia jest już w domku. Dzięki za zwrot armii. Pozdrawiam.
Okej problem po paru godzinach ustąpił. A wojsko odzyskałem po konserwacji, teraz gra śmiga jak szalona
pozdro