Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 83

Wątek: Zaginął generał i wojsko, to część ewentu?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wrócił generał wraz z armią.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie niestety nie wróciła armia. Nie ma to jak wstać pełnym nadziei i dostać obuchem w łeb. 5 generałów, konnica, elitarni, kusznicy. Skoro po konserwacji nie wrócili, to chyba już nie wrócą.

P.S. Najgorsze jest to, że gracz czuje się jak w dżungli. Wszędzie dookoła pełno pułapek (błędy), a Przewodnika nie ma żadnego. Support milczy uparcie, a wystarczy odpisać, że są/nie są w stanie przywrócić mi wojska. Odsprzedam wtedy swoje 30 kuponów i rozejrzę się za jakąś inną grą.

Ignorancja Teamu jest porażająca. Nie zazdroszczę im tej pracy i nie chciałbym być na ich miejscu, ale skoro podjęliście się tego zadania, to uświadomcie sobie, że jesteście naszymi "Przewodnikami". Jeśli ktoś uważa, że "mam 15 minut wolnego, to zerknę na maila, co te palanty tam naskrobały" - to lepiej czym prędzej zwolnijcie swoje miejsca tym, którzy poświęciliby nam naprawdę trochę czasu..
    Ostatnio edytowane przez MTSkilla ; 06.06.2012 o 09:47 Powód: Narastająca frustracja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie tak samo, co więcej, chyba przynajmniej przestała być liczona w spisie osadników (jeszcze muszę policzyć)

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie na chwile obecną wrócili chyba wszyscy ^^

------------------------------------------------------------
    hahah to się nacieszyłem... odzyskałem wojsko ale teraz nie mogę wejść do przygody do której ich wysłałem bo wywala mnie z gry ^^ z deszczu pod rynnę...
    Ostatnio edytowane przez Scorpiuss ; 06.06.2012 o 10:07

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Scorpiuss Zobacz posta
    U mnie na chwile obecną wrócili chyba wszyscy ^^

------------------------------------------------------------
    hahah to się nacieszyłem... odzyskałem wojsko ale teraz nie mogę wejść do przygody do której ich wysłałem bo wywala mnie z gry ^^ z deszczu pod rynnę...
    Wojsko pojawiło Ci się po konserwacji, czy może w innych okolicznościach?

Jeśli na powrót armii mam czekać do kolejnego czwartku, to szczerze żałuję, że zacząłem w to grać (o kilkuset złotych nie wspomnę).

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prosiłbym o informację z którą przygodą występuje problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Prosiłbym o informację z którą przygodą występuje problem.
    Towarzyszu, daj kilka zdań osobom, które nie mają w ogóle armii, ich generałowie zawieszeni są w próżni i nie mogą iść na żadną przygodę, nie mogą rozgrywać meczy.... Wydaje mi się, że jest to istotny problem. No, chyba że to są pierdoły, którymi nie trzeba sobie zawracać głowy.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oczywiście w przypadku, gdy generał (z ewentualnymi jednostkami) nadal nie powrócił i minęło już kilka dni od jego wysłania/utraty, należy skontaktować się z Supportem, zapewniam, że na pewno uda się znaleźć jakieś rozwiązanie, a odpowiednia rekompensata zostanie przyznana (o ile problem się potwierdzi).

Niestety weryfikacja tego typu zgłoszeń jest czasochłonna, co skutecznie wydłuża czas udzielania odpowiedzi - proszę o cierpliwość, na każde zgłoszenie zostanie udzielona odpowiedź.

metiu_magic
    Moja armia jest już w domku. Dzięki za zwrot armii . Pozdrawiam.

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Okej problem po paru godzinach ustąpił. A wojsko odzyskałem po konserwacji, teraz gra śmiga jak szalona

pozdro

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów