Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Wątek: Zaginął generał i wojsko, to część ewentu?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zagineli mi wszyscy generalowie cale wojsko i znika rozpoczeta przygoda z meczem 3 poziomu 36+

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak widać Polska to dziwny kraj. Zazwyczaj wersje Beta są darmowe, a nawet niektóre firmy mobilizują oddział graczy którym płacą za testowanie gier w fazie testowym, w fazie beta. No cóż, w naszym kraju na niedoróbkach można nieźle i świadomie zarobić mając całą rzeszę użytkowników za idiotów. Tutaj kilka osób wpadło na to, że to userzy będą płacić za możliwość testowania gry. A gdy coś zniknie nie trzeba będzie nawet wyjaśniać. Nic mnie już nie zdziwi nawet gdy któregoś dnia znikną serwery.

Szanowna administracjo napisałem już kilka zgłoszeń i postów na forum. Zaginął mi kupiony za złotówki wirtualny generał szłom wraz z całą armią. Czekam już kilka dni na odpowiedź. Dzisiaj traktuje to jak pożyczkę, być może jutro zmieni się status wypożyczenia na kradzież.
    Jeśli macie tyle podobnych zgłoszeń o zaginięciu i brakuje wam czasu na odpowiedzi indywidualne to czemu nie wyjaśnicie tego w informacji na forum lub na stronie głównej. Po co szerzyć plotki, że to jak z solę drogową sprzedawaną do kiełbasy.

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zauwazyliscie ze odkad tutaj ludzie (slusznie) zaczeli sie bardziej burzyc to jakby wszyscy moderatorzy forum poznikali? Nawet nadgorliwy mod cormax lubiacy sie w oraniu (czyt. zamykaniu) watkow siedzi cicho. Nikogo nie ma? Pogoda taka boska ze wszyscy z obslugi nad woda?
    A moze udajemy ze nikogo nie ma zeby nie czuc sie zobligowanymi do jakichkolwiek odpowiedzi?
    Ciekawe...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No mnie juz ku..... strzela :/ Bede musial poprosic jakiegos znajomego zeby zakonczyl za mnie tego wiktora bo mi przygoda przepadnie a zostala ostatnia strefa :/ 3 dzien czekam czekam i nic , cisza. 0 przyjemnosci z gry , 0 informacji

Serwer
    Nowa Ziemia
    no to faktycznie padaka, mnie wyje**** przed chwila, no i kilka razy na chwile od rana, ale szlo (prawie) normalnie grac...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie zeby nie fakt ze brak zaginal mi 1 jedyny general z miesem armatnim tez by sie dalo :d zostali mi Ci z kusznikami, konnica zolnierzami ochotnikami i wybornymi lucznikami :P tylko szkoda mi takie wojsko na smierc wysylac :/

Serwer
    Nowa Ziemia
    doskonale cie rozumie...

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w evencie wielkanocnym musieliśmy szukać pisanek ukrytych teraz programiści z BB pochowali nam generałów ale problem w tym że ani oni nie wiedzą ani my gdzie sie podziali naszi generałowie

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    schowali sie skubance heh i to na amen
    ale sie nie martwcie support mi odpowiedzial :
    wojskiem zajmiemy sie pozniej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mi też część armii zaginęła masakra

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów