zagineli mi wszyscy generalowie cale wojsko i znika rozpoczeta przygoda z meczem 3 poziomu 36+
zagineli mi wszyscy generalowie cale wojsko i znika rozpoczeta przygoda z meczem 3 poziomu 36+
Jak widać Polska to dziwny kraj. Zazwyczaj wersje Beta są darmowe, a nawet niektóre firmy mobilizują oddział graczy którym płacą za testowanie gier w fazie testowym, w fazie beta. No cóż, w naszym kraju na niedoróbkach można nieźle i świadomie zarobić mając całą rzeszę użytkowników za idiotów. Tutaj kilka osób wpadło na to, że to userzy będą płacić za możliwość testowania gry. A gdy coś zniknie nie trzeba będzie nawet wyjaśniać. Nic mnie już nie zdziwi nawet gdy któregoś dnia znikną serwery.
Szanowna administracjo napisałem już kilka zgłoszeń i postów na forum. Zaginął mi kupiony za złotówki wirtualny generał szłom wraz z całą armią. Czekam już kilka dni na odpowiedź. Dzisiaj traktuje to jak pożyczkę, być może jutro zmieni się status wypożyczenia na kradzież.
Jeśli macie tyle podobnych zgłoszeń o zaginięciu i brakuje wam czasu na odpowiedzi indywidualne to czemu nie wyjaśnicie tego w informacji na forum lub na stronie głównej. Po co szerzyć plotki, że to jak z solę drogową sprzedawaną do kiełbasy.
Zauwazyliscie ze odkad tutaj ludzie (slusznie) zaczeli sie bardziej burzyc to jakby wszyscy moderatorzy forum poznikali? Nawet nadgorliwy mod cormax lubiacy sie w oraniu (czyt. zamykaniu) watkow siedzi cicho. Nikogo nie ma? Pogoda taka boska ze wszyscy z obslugi nad woda?
A moze udajemy ze nikogo nie ma zeby nie czuc sie zobligowanymi do jakichkolwiek odpowiedzi?
Ciekawe...
No mnie juz ku..... strzela :/ Bede musial poprosic jakiegos znajomego zeby zakonczyl za mnie tego wiktora bo mi przygoda przepadnie a zostala ostatnia strefa :/ 3 dzien czekam czekam i nic , cisza. 0 przyjemnosci z gry , 0 informacji
no to faktycznie padaka, mnie wyje**** przed chwila, no i kilka razy na chwile od rana, ale szlo (prawie) normalnie grac...
U mnie zeby nie fakt ze brak zaginal mi 1 jedyny general z miesem armatnim tez by sie dalo :d zostali mi Ci z kusznikami, konnica zolnierzami ochotnikami i wybornymi lucznikami :P tylko szkoda mi takie wojsko na smierc wysylac :/
w evencie wielkanocnym musieliśmy szukać pisanek ukrytych teraz programiści z BB pochowali nam generałów ale problem w tym że ani oni nie wiedzą ani my gdzie sie podziali naszi generałowie
schowali sie skubance heh i to na amen
ale sie nie martwcie support mi odpowiedzial :
wojskiem zajmiemy sie pozniej![]()
mi też część armii zaginęła masakra