Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 83

Wątek: Zaginął generał i wojsko, to część ewentu?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.

Początkujący Osadnik Awatar Marsik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kropek1920 Zobacz posta
    otrzymalem zwrot za koszty produkcji armii, generałowie maja dolaczyc pozniej
    naprawdę? ale dostałeś odpowiedź? "później" czyli kiedy?
    wczoraj rano dwóch generałów Szlomów z armiami amba wcięła, nie mam jak grać, trąbie do supportu, od wczoraj 5 wiadomości, kompletnie nic, kamień w wodę, zero odpowiedzi
    jak tak można traktować klientów, którzy ich utrzymują?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziwna sprawa, że jeden rodzynek dostaje odpowiedź i jakiś domniemany zwrot chleba gdy reszta ludzi nie otrzymuje zdania wyjaśnienia. Nawet wyrazu z błędem ortograficznym. To jakaś ściema.

Szanowna administracjo czekam wciąż na wyjaśnienie i zwrot dóbr które zakupiłem. Z każdym dniem leci procent, powiedzmy pożyczki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nadal nic sie nie zmieniło a czas leci... to jest jakas parodia, nie moge nic zrobic bo generał zaginął

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ponoc nad tym pracuja :P z drugiej strony to moje menu gwiazdy nigdy nie zawieralo tylu ludzikow gotowych do dodania zawsze to jakis pozytywny aspekt w tym calym czekaniu hehhe bede kolekcjonerem :]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Napisałem już chyba ze 3 wiadomości i nic nie wiadomo w sprawie moich 2 generałów. Co wy tam ku*** robicie za tymi biurkami. Po co mi ten ewent jak bez generałów
    nie zrobię przygody. Zacznijcie działać ADMINI i rozwiążcie nasze problemy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dostałem oficjalna odpowiedz od supportu w sprawie generałów

(...) W związku z faktem, iż zaginięcie generała weterana nastąpiło w związku z problemami na naszych serwerach, zostanie on jak najbardziej zwrócony na Twoje konto. Niestety, może to jednak dopiero nastąpić podczas kolejnej przerwy konserwacyjnej (czwartek 7 czerwca br). (...)

Czyli generała zwrócą, ale dopiero 7mego czerwca, jakby nie można było zrobić przerwy konserwacyjnej wcześniej ...

I ciekawe jaka będzie rekompensata za kończenie przygody generałami 200, straty wtedy są kolosalnie większe...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    o pieknie ... prawie caly wiktor zrobiony i nagle takie cos pisza ? To co mam teraz policzyc ilu rekrutow stracilem i ubiegac sie o zwrot surowcow plus premii ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam to samo stoje na końcówce wiktora która robiłem wg poradnia gdzie weteran 250 to podstawa, i muszę czekać do 7mego gdzie mi przygoda wygaśnie i 10k Expa + cały droop przejdą koło nosa. W dodatku ile czasu monet i wędlin poświęciłem na znalezienie tej przygody a tu nagle nie moge nic zrobic.

Jedyne wyjscie to dac komus innemu ja dokonczyc ale wtedy 10k expa przejdzie koło nosa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja robie sam wiec 30k expa do piachu pojdzie ...

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów