Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Brak obrazka przygody

Osadnik Awatar Maksiu
    Serwer
    Nowa Ziemia

Brak obrazka przygody

Zauważyłem, iż brakuje obrazka przygody "Wyspa Piratów". Wcześniej też robiłem tą przygodę, ale miałem wtedy małe problemy z netem i myślałem, iż to było powodem, ale teraz kiedy tych problemów już nie ma, obrazka nie ma nadal. Co jakieś kilka sekund znika ten kolorowy kwadracik, jakby obrazek się miał wczytać, ale pojawia się ten kolorowy. Od razu zaznaczam, że standardowe czynności zostały wykonane, więc nie wypisujcie "wyczyść cookie".

Załączam SS

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Tez to zauwazyłem, 2 tygodnie temu po aktualizacji coś się pykło chyba
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tez to mialem i tez na piratach.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam...błąd jest aktualny

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi czasem nie wyświetla sie poprawnie mój avatar jak oglądam powtórkę walki, jest takie coś jak na scr wyżej

Początkujący Osadnik Awatar tionia
    Serwer
    Kolonia
    też to mam
    może ztentegowali coś z plikami źródłowymi jakie winien czytać, albo z miejscem w którym były, albo z ich ścieżką, hmmm

Uprawnienia umieszczania postów