Heh, też mam biały ekran... Pewnie ma to coś wspólnego z niedziałającym facebook'iem.
Heh, też mam biały ekran... Pewnie ma to coś wspólnego z niedziałającym facebook'iem.
Znowu nie działa. A przynajmniej mnie się pierwszy raz teraz zdarzyło że można conajwyżej kolejkę logowania zobaczyć.
powinni coś za to dać w ramach odszkodowania. bo żaden znany mi sposób nie pomaga mi w załadowanie się gry po logowaniu
Mi już działa![]()
Nic nie pomoże jak się zapchał serwer i się dławi coraz bardziej jak milion osób chce się zalogować xD Trzeba kogoś kto mu pomoże się odetkać
Edit1@
Najbardziej wkurza mnie fakt, że nikt mi nie odda tego co stracę na niezbuffowanej produkcji złota, która od 1,5h działa bez wspomagania i tracę 50% ...
Edit2@
Możliwe, że to też wina flash playera, bo cała strona Adobe leży i kwiczy![]()
Ostatnio edytowane przez Unkown ; 28.05.2012 o 15:37
WTF nie dziala mi facebook, steam, xfire, settlersi, battlelog a inne strony normalnie chodza o0
Leży strona Adobe więc prawdopodobnie i cały adobe flash player leży i kwiczy, a jeśli te strony tak jak TSO używają AFP to efekt będzie podobny jak tutaj ...
A potrafisz wyjasnic czemu Flash wymaga dzialania adobe,zeby strony sie wczytywaly.Strona setlersa wymaga stalego polaczenia pluginow z adobe ???? jak to w ogole dziala ?
Ostatnio edytowane przez Trel ; 28.05.2012 o 16:02