Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Problem z uruchomieniem gry.

Osadnik Awatar Unkown
    Serwer
    Nowy Świat
    Skąd mam kurna wiedzieć jak to jest powiązane nie ja programowałem AFP. Stwierdzam zgon na podstawie faktów, a fakty są takie, że 3 gry via Browser, w które gram i które potrzebują adobe flash playera leżą i kwiczą jak i nasze TSO.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ale to nie tylko na jednym świecie jest ale chyba na wszystkich z tego co czytałam wszyscy mówią o tym samym , na testowym tez jest to samo nie można się zalogować biały ekran

Osadnik Awatar Unkown
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie już działa, strona adobe też już trybi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy nie ma innego oprogramowania tylko od Adobe skoro oni dają d***y to może jest jakaś alternatywa. Jakiś czas temu aktualizacja windy zainstalowała mi programik coś od javy i ładnie śmigało do momentu aktualizacji tego gównianego adobe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chyba sobie zrobie miesiac przerwy od tej gry bo wiecej nerwow szarpie niz przyjemnosci z gry i dziwie sie ze wlasciciele tej gry nie zajmuja sie ta sprawa tak jak powinni, albo poprostu maja male kompetencje

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu zaczyna się ta sama śpiewka co wczoraj i przedwczoraj...znowu nie mozna wejść do gry, szczerze zaczyna mi ta gra coraz mniej podobac, zamiast działać coraz lepiej to im dalej tym gorzej działa, support ciągle mydli nam oczy ze wprowadzą fajne zmiany a tu lipa...szkoda tylko mi tej kasy która straciłem na grę, na chwilę obecną mam zamiar przerwać granie a co najważniejsze nie wydać juz ani grosza na grę bo ludzie którzy powinni pracowac nad komfortem graczy mają nasze zgłoszenie głęboko w czterech literach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj rano i wieczorem i teraz znów.Straszny bajzel mi się przez to zrobił,bufy się rozjechały.Masakra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja to samo straty na rudzie zlota ogromne cykl przerwany mniej diamentow ciekawe co na to support

Początkujący Osadnik Awatar DARK_JOY
    Serwer
    Nowa Ziemia

Ja rozumiem, że to BETA.. ale czemu za bete biorą kase? Troche mnie to wnerwia bo kopalnie sobie teraz jadą na "czysto" ... super sprawa...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów