Skąd mam kurna wiedzieć jak to jest powiązane nie ja programowałem AFP. Stwierdzam zgon na podstawie faktów, a fakty są takie, że 3 gry via Browser, w które gram i które potrzebują adobe flash playera leżą i kwiczą jak i nasze TSO.
Skąd mam kurna wiedzieć jak to jest powiązane nie ja programowałem AFP. Stwierdzam zgon na podstawie faktów, a fakty są takie, że 3 gry via Browser, w które gram i które potrzebują adobe flash playera leżą i kwiczą jak i nasze TSO.
ale to nie tylko na jednym świecie jest ale chyba na wszystkich z tego co czytałam wszyscy mówią o tym samym , na testowym tez jest to samo nie można się zalogować biały ekran
U mnie już działa, strona adobe też już trybi.
Czy nie ma innego oprogramowania tylko od Adobe skoro oni dają d***y to może jest jakaś alternatywa. Jakiś czas temu aktualizacja windy zainstalowała mi programik coś od javy i ładnie śmigało do momentu aktualizacji tego gównianego adobe.
chyba sobie zrobie miesiac przerwy od tej gry bo wiecej nerwow szarpie niz przyjemnosci z gry i dziwie sie ze wlasciciele tej gry nie zajmuja sie ta sprawa tak jak powinni, albo poprostu maja male kompetencje
Znowu zaczyna się ta sama śpiewka co wczoraj i przedwczoraj...znowu nie mozna wejść do gry, szczerze zaczyna mi ta gra coraz mniej podobac, zamiast działać coraz lepiej to im dalej tym gorzej działa, support ciągle mydli nam oczy ze wprowadzą fajne zmiany a tu lipa...szkoda tylko mi tej kasy która straciłem na grę, na chwilę obecną mam zamiar przerwać granie a co najważniejsze nie wydać juz ani grosza na grę bo ludzie którzy powinni pracowac nad komfortem graczy mają nasze zgłoszenie głęboko w czterech literach
Wczoraj rano i wieczorem i teraz znów.Straszny bajzel mi się przez to zrobił,bufy się rozjechały.Masakra
Ja to samo straty na rudzie zlota ogromne cykl przerwany mniej diamentow ciekawe co na to support
Ja rozumiem, że to BETA.. ale czemu za bete biorą kase? Troche mnie to wnerwia bo kopalnie sobie teraz jadą na "czysto" ... super sprawa...