Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: porażka z wchodzeniem Na przygode

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

porażka z wchodzeniem Na przygode

po pierwsze za dużo ludzi gra w Niedziele
    po drugie robiliśmy testy obciążeniowe na beta test i co ?????
    po trzecie pisze wczytywanie mapy iiiii wywala mnie do strony głównej
    po czwarte jeśli już wejdę do przygody będę w niej tylko 2 3 minuty czy możecie to Naprawić>?????

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wszystkich wywala z przygód pisz do suppotu bo oni tego forum nawet nie czytają. Im więcej osób do nich napisze tym szybciej moze zadziałają.kurcze ostatni dzień przygody mam i lipa

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    support i tak nie dziala w weekend, po napisaniu wiadomosci otrzymasz wiadomość generowanma automatycznie, z informacja

Witaj xxx,
    Dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.

Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.

Nasze godziny otwarcia to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
    a w poniedziałek już bedzie wszystko w miarę działać bo będzie mniej ludzi, ale weekend jest po prostu przerąbany, tak wiec przydałoby sie im zrobic upgrade sprzętu aby i w niedziele / dni wolne gra działała jak trzeba

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja napisała i tak trzeba napisac jak nie napiszemy to nie będa wiedziec i i tak nie naprawią. Bo forum nie czytają, wiem bo kiiedys jak miałam problemy to mi napisali że nikt nie ma tego typu problemów jak ja a no forum temat az się przelewał

Uprawnienia umieszczania postów