Po wyslaniu geologa na wyeksplatowana kopalnie miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe + złoze wrocilo do stanu normalnego czyli bez wybudowanej mojej kopalni. Druga sytuacja to po usunieciu kopalni kamienia nie dostalem pozwolenia.
Co mam robic?.
Po wyslaniu geologa na wyeksplatowana kopalnie miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe + złoze wrocilo do stanu normalnego czyli bez wybudowanej mojej kopalni. Druga sytuacja to po usunieciu kopalni kamienia nie dostalem pozwolenia.
Co mam robic?.
Ostatnio edytowane przez MilusiPan ; 27.05.2012 o 09:27
Druga sprawa jest prosta - to nie kopalnia a złoże. Nie zabiera i nie oddaje ludków.
Pierwsza - ludzika dostajesz z powrotem w momencie wyeksplatowania kopalni a nie w momencie wysłania geologa czy znalezienia przez niego złoża.
Nie da się w tej chwili usunąć złoża. Chyba jest mowa o usunięciu kamieniarza. Też tak miewałem, zwykle pozwolenia wracały albo po relogu albo po jakimś czasie. Na drugi dzień rano pozwolenia już miałem. Jednak sytuacja taka często opóźnia budowanie innych budynków![]()
Złoża kamienia tak jak i marmuru nie da się usunąć, chyba ze zostanie ono wyczerpane, ale złoża (złoże kamienia/marmuru != złoże kopalin) te nie zabierają pozwoleń i ludzi. Te dwa elementy są zabierane przez warsztaty kamieniarzy.