Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zaproszę do przygody

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zaproszę do przygody

Zaproszę za darmo do przygody "Matczyna miłość".
    Pisać w grze

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciesze sie ze pojawia sie kolejny ktos kto nie jest zachlanny i pokazuje tym wszystkim burakom ktorzy tez chetnie zapraszaja ale sa za mali zeby sie zdobyc na uzycie magicznego okreslenia "za darmo".
    Ostatnio jak mi pyskowali to twierdzili ze "nikt nie jest caritasem" i ze wszyscy "wszyscy tak robia".
    Jak widac - nie wszyscy...
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ale pewnie chce się podzielić stratami :P

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niemniej brzmi to po ludzku

A tak przy okazji, jesli ja bede zapraszal kiedys to uzbroje sie dobrze na wszelki wypadek. Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Bo jesli to bedzie ktos z armia 10 rekrutow? W tym 8 pijanych?
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Osadnik Awatar Scrool
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ok może ja tylko jaką armią trzeba dysponować ?

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dla jasności. Zapraszam za darmo, ale tak jak napisał spyderek, chcę się podzielić stratami. Myślę, że nie ma w tym nic dziwnego.
    A, poza tym, chętny już się znalazł, więc na razie nieaktualne.

Aha, no i przecież dzieląc się stratami, czy raczej obowiązkami w podbijaniu obozów wroga, odstępuję także exp. co dla niektórych jest ważniejsze niż drop.
    Ostatnio edytowane przez LANNISTER ; 27.05.2012 o 10:21

Uprawnienia umieszczania postów