Strona 157 z 157 PierwszyPierwszy ... 57 107 147 155 156 157
Pokaż wyniki od 1,561 do 1,568 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zbliża się południe i już się pojawiają problemy - tym razem, żeby było zabawniej, nawet przycisk "Graj" przestał reagować. Tylko na forum mogę wejść, co niniejszym czynię...

Początkujący Osadnik Awatar Nargal
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wysłałem ticket do supportu 9.06 rano z pytaniem o możliwość przejścia na inny serwer skoro na tym są problemy... nie dostałem odpowiedzi póki co
    A czy ty wiesz, Dijkstra, że mieć milion i nie mieć miliona to razem dwa miliony?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bb_xaar nie strasz mnie jakimiś punktami karnymi bo czas najwyższy was postraszyć OUKiK'iem i wyślij sms'a do tych pseudo techników bo znów nie można się zalogować

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To jest jakieś gówno nie serwer.
    Cały dzień bez możliwości zalogowania.
    wrzuciłem Chroma , (nowo zainstalowana przeglądarka) i dupa oczywiście.
    Pewnie ciastka były nie wyczyszczone ?
    Zadzwoniłem do kumpla, czy mi by nie podał do testów swojego loginu .
    i co ?
    Wlazłem bez najmniejszych problemów na mojej przeglądarce , bez czyszczenia pamięci.
    Gadanie o czyszczeniu ciastek , pamięci itd można sobie wsadzić w buty.
    Ściema jest prosta, dziś grasz Ty, jutro ja i tyle, a serwer może pomieścić i 5 x tyle będziemy grali w turach po 2 godziny, a potem wypad wpuści kolejną grupę łaskawie.
    Rozwarze sprzedanie konta i mam was w wielkiej mojej czarnej ...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A jakieś barnie łąki biorą kasę za administracje serwerem. Xaar to już przestaje się robić śmieszne jeszcze tekst, że będzie przerwa techniczna to już w ogóle przegięcie. Ta gra to jedna wielka przerwa techniczna. A ty jako administrator bb w Polsce przestań straszyć graczy, a zacznij straszyć ten śmieszny dział techniczny (jeśli wogole jego pracownjicy wiedzą co to znaczy bo widze, że do zamiatania pod serwerem nawet umiejętności nie mają).

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przeglądając ten temat dziwię się bardzo... że jeszcze są ludzie, którzy na Nowej Ziemii grają Masochizm

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chwilę temu pojawiło się ogłoszenie w tej sprawie:
    http://forum.thesettlersonline.pl/threads/21868

Dodam też, że sytuacja na s1 jest monitorowana przez techników, jednak do znalezienia źródła, możemy działać tylko doraźnie.

EDIT: aby wszyscy mieli szansę na zauważenie tego posta, temat ten tymczasowo zamknę. Podkreślam jeszcze raz, że o problemie już wiemy, dziękuję za wszystkie zgłoszenia.
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 13.06.2012 o 17:37

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu sie sypie

Strona 157 z 157 PierwszyPierwszy ... 57 107 147 155 156 157

Uprawnienia umieszczania postów