Albo nie da sie zalogować zupełnie, albo po paru sekundach wywala. Ciasteczka oczywiscie czyszczone, testowane na FF, Opera i IE. Tylko FF udaje się wejść na mapę, ale i tak wywala po chwili.
Albo nie da sie zalogować zupełnie, albo po paru sekundach wywala. Ciasteczka oczywiscie czyszczone, testowane na FF, Opera i IE. Tylko FF udaje się wejść na mapę, ale i tak wywala po chwili.
możemy się żalić, marudzić, denerwować itp
jak się nie poprawiło tak się długo nie poprawi mają nas gdzieś
wróciłem z pracy, następnie poszedłem na rower przejechałem 43km i siadam przed komputerem loguje się wchodzę wszystko pięknie wysyłam geologa i co dupa zimna połączenie z serwerem zostało zerwane prosimy odświeżyć połączanie i tak 5 razy mam dość na dziś
PYTAM SIĘ JAK DŁUGO TAKI STAN RZECZY BĘDZIE TRWAŁ
I NIE OLEWAĆ LUDZI
Chyba nie olewaja.. przyznaja, ze nie potrafia naprawic...najbardziej mnie boli to, ze tak dlugo to trwa...
moze powinna nastapic jakas zmiana?
![]()
nie to żebym marudził ale dalej wywala z gry.. eh i pewnie znowu mi czasu na mecz nie styka shit k..wa
mamy 19 a od 15 czyli przez cztery godziny nie mogę wejść do gry .
Wsadziłem w tą grę kupę kasy i wsadzę jeszcze więcej tylko niech powstaną prywatne serwery bez tego pseudo supportu który od trzech tygodni nie jest w stanie naprawić tej gry .
Jeśli jest za dużo na tym serwerze ludzi i to powoduje problem to może po prostu należy umożliwić im migracje na inne serwery dopóki jeszcze chcą w tą grę grać .
Jeśli sytuacja się nie poprawi skończę z ta grą i jestem pewny że podobnych do mnie będzie dużo więcej może wtedy ktoś się zastanowi bo pieniążki przestana płynąć .
Pozdrawiam
Ps . udało mi się zalogować i wyłączyć jedną kopalnie - 5 sekund i kick z serwera
Ostatnio edytowane przez Brutalus ; 12.06.2012 o 19:11
dokładnie zgadzam się z przedmówcą - zróbcie coś bo zniechęcicie sporo osób do tej gry
niech se wsadza te gre żegnam
ta zabawa zupełnie przestaje być zabawna...
chyba spełnią się marzenia żony, żebym dał sobie już z tym spokój