Rekompensata bedzie 10 piłek i kosz egzo![]()
Rekompensata bedzie 10 piłek i kosz egzo![]()
zaczyna być irytujące tym bardziej ze zapłaciłem a to kupując klejnoty i został mi sprzedany produkt niepełnowartościowy mam nadzieje ze będzie jakaś rekompensata ewentualnie zwrot pieniędzy.
11.06.12 16:30+ gra dalej szaleje... ciagle rozlaczenia.... nie mozna wejsc do pzygody, do znajomego MASAKRA..
Aby sie zalogowac trzeba z 30 min probowac....
w du... mam te rekompensaty do puki nie wbiłem 41 lvl było ok teraz to co się dzieje to jest jakaś paranoja,
morze to od lvl zależy
ps. jestem bardzo cierpliwy ale do czasu
Ostatnio edytowane przez coman ; 11.06.2012 o 17:56
dalej problem z grą, znaczy się rozłącza
wątpię, ja mam 28 i mam to samo
Nie po to umiem mówić, żeby siedzieć cicho...
to wszystko wina masonów i cyklistów i klątwę Natanka albo Rydzykowi na tace nie daliście.
Czy jest szansa aby dziś jeszcze pograć? I co mają zrobić ci co dużo stracili przez wadliwe działanie serwera?
Doczekamy się sprawnego serwera?
Po tygodniu mi odpisali i to dosłownie o godzinie 17:07
Witaj Ania83,
Uprzejmie informuję, iż sprawę dotyczącą problemów z logowaniem się do gry, doświadczanych ostatnio przez część graczy, przekazaliśmy do działu technicznego.
W chwili obecnej problemy te są analizowane i trwają prace nad ich rozwiązaniem, a tym samym poprawieniem jakości gry. Z przykrością informuję, że do czasu ustalenia przyczyny problemu, możemy stosować tylko rozwiązania doraźne, dlatego też prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.
Jednocześnie chcielibyśmy zapewnić ze problem ten jest dla nas bardzo ważny i nasi technicy nieustannie pracują nad zlokalizowaniem jego źródła.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, dziękujemy za zrozumienie i prosimy o cierpliwośc.
Pozdrawiam,
Paweł
Zespół The Settlers Online
Ostatnio edytowane przez Ania83 ; 11.06.2012 o 18:04
Ja się loguję bez problem, ale każda próba wejścia w przygodę kończy się wywaleniem z serwera. Zaczyna mnie już to wkur....ać