Strona 138 z 157 PierwszyPierwszy ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,371 do 1,380 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Fourola Zobacz posta
    Wszelkie przekleństwa i obrazy.
    Faktycznie "rzucanie mięsem" nic nie pomoże a tylko może zaszkodzić. Nawiązując do problemu, jak kolega sars904 ostatnio zauważył, na pudełku z grą nigdzie nie ma informacji że jest to wersja beta. Można by spokojnie zwaracać towar do sklepów bo jest niegodny z umową. To już daje solidny argument nam graczom w walce o swoje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pierwszy post. przykro, ze negatywny.
    gram niewiele czasu. ze 2 tyg. rozumiem, ze to wersja beta i ze moga sie zdarzyc dziwne sytuacje. znosilem cierpliwie jakies dziwne zawiechy, podwojne wiadomosci od systemu blokujace rozgrywke, znikanie przemiotow itp. ale problemy z wczoraj i dzis chyba spowoduja, ze zrezygnuje z gry. wczoraj udalo mi sie w koncu zalogowac. dzis od samego rana to jest niemozliwe. jestem w takim momencie gry, ze jeszcze kilka godzin i po prostu straty ktore poniose spowoduja, ze nie bedzie warto sie wiecej meczyc.
    mialem pecha, ze zaczalem na tym serwie. przejrzalem fora angielsko i hiszpanskojezyczne, gram tez na hiszpanskim i wyglada, ze ten jest najbardziej szitowy.
    Ostatnio edytowane przez kolkowaty ; 10.06.2012 o 14:24

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wiecie to ciekawy pomysl , odsylanie pudelek z gra z zadaniem zwrotu z powodu niedzialajacej gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    TSO trzyma światowy poziom dostępu do serwerów, niestety zabawa z logowaniem na Diablo 3 skończyła się już drugiego dnia po premierze. Natomiast BB idzie w zaparte, mogliby już skończyć się droczyć z graczami.

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Halav Zobacz posta
    TSO trzyma światowy poziom dostępu do serwerów, niestety zabawa z logowaniem na Diablo 3 skończyła się już drugiego dnia po premierze. Natomiast BB idzie w zaparte, mogliby już skończyć się droczyć z graczami.
    Nie ma co porównywać BB do Blizzarda, druga firma nigdy sobie na coś takiego nie pozwoli, a BB często coś psuje, chociaż zdecydowanie bardziej rozsądne porównanie niż te powyżej. : )

Edit: Wyrzuciło. : )
    Ostatnio edytowane przez Fourola ; 10.06.2012 o 14:29

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Powinni zrobić transfery ludzi na inne serwery bo na nowej ziemi nie idzie grać:P

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Astid Zobacz posta
    Powinni zrobić transfery ludzi na inne serwery bo na nowej ziemi nie idzie grać:P
    Też mi to przeszło przez myśl, ale oprócz ewidentnego problemu [ekonomia, ceny] pojawia się jeszcze inny - Gildie. Być może nie wszyscy z gildii się chcą przenieść, co wtedy? Może nastąpić błąd przy identycznych tagach gildii lub nazwach.. Wcale nie tak łatwo. : )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BANDA OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlikwidujcie tą grę bo ostatnio pozostaje tylko czytanie forum!

Pablo7403
    I znowu to samo.Uruchamianie kolejki logowania. Długo nic a potem. Połączenie z serwerem gry zostało zerwane.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Raz udało mi się wejść do przygody i przestawić obóz wyszedłem i no właśnie o ponownym tam wejściu mogę tylko pomarzyć.Cały czas wywala podczas próby wejścia do przygody.
    Do gry wchodzę bez najmniejszego problemu.Ale o przygodzie tylko mogę sobie pomarzyć ;/
    Co oni se tam myślą cwaniactwo kasę wyrwać i mieć wszystko głęboko ....

Działa.
    Ostatnio edytowane przez wredniejszy ; 10.06.2012 o 15:51

Strona 138 z 157 PierwszyPierwszy ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów