Mi już działa. Niektórzy zdecydowanie przesadzają w tym temacie.
Mi już działa. Niektórzy zdecydowanie przesadzają w tym temacie.
obiecanki cacanki.... juz nie moge tego czytac
Znowu zabawa się zaczyna...Pierwszą przygodę w dniu dzisiejszym udało mi się dokończyć w ostatniej chwili, potem wywalało... Druga przygoda to był wyścig z czasem - miałam jakieś 15-20 sekund pomiędzy wywaleniami z gry by rozporządzać wojskiem... Od jakiegoś czasu już mnie nie wykopywało, więc zaczęłam trzecią przygodę... i już nie mogę wejść na mapę przygody bo wywala... Skaczę z radości normalnie!
Mi też już działa wszystko normalnie...
Wiesz, są gracze, którzy w ogóle nie mają problemów z grą, są tacy którzy mają je sporadycznie, a są i tacy którym gra się sypie non-stop...
Mi dla przykładu gra pada kilka razy dziennie, natomiast mojemu bratu do tej pory szwankowała tylko raz czy dwa. Ciesz się, że należysz do tej umiarkowanej grupy, bo większość tu piszących niestety należy do tej ostatniej...
czyżby już minął mój dzienny przydział czasu bez wywalania?
mnie to już chyba nawet nie denerwuje tylko śmieszy,ciekawe co znowu przeczytamy,kolejne genialne odkrycie?kolejna przerwa?
"Uruchamianie kolejki logowania" , "Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie" tylko 138 stron ludzi ma z tym problem.
Czemu nic się nie dzieje, aby każdy z serwera Nowa Ziemia nie musiał przez to przechodzić? (wielogodzinne wbijanie na serwer)
Może dojdźmy w swoich żalach z logowaniem do 200 stron, żeby BB zauważyło problem...