Strona 137 z 157 PierwszyPierwszy ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,361 do 1,370 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi już działa. Niektórzy zdecydowanie przesadzają w tym temacie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    obiecanki cacanki.... juz nie moge tego czytac

Osadnik Awatar Underlight
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Znowu zabawa się zaczyna... Pierwszą przygodę w dniu dzisiejszym udało mi się dokończyć w ostatniej chwili, potem wywalało... Druga przygoda to był wyścig z czasem - miałam jakieś 15-20 sekund pomiędzy wywaleniami z gry by rozporządzać wojskiem... Od jakiegoś czasu już mnie nie wykopywało, więc zaczęłam trzecią przygodę... i już nie mogę wejść na mapę przygody bo wywala... Skaczę z radości normalnie!

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi też już działa wszystko normalnie...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Fourola Zobacz posta
    Co traktujesz jako przesada? Chęć gry za coś za co zapłacili a to nie działa? Lubisz po kupnie towaru zasuwac od razu do serwisu?

Osadnik Awatar Underlight
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wiesz, są gracze, którzy w ogóle nie mają problemów z grą, są tacy którzy mają je sporadycznie, a są i tacy którym gra się sypie non-stop...
    Mi dla przykładu gra pada kilka razy dziennie, natomiast mojemu bratu do tej pory szwankowała tylko raz czy dwa. Ciesz się, że należysz do tej umiarkowanej grupy, bo większość tu piszących niestety należy do tej ostatniej...

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Działa, do momentu, w którym Cię nie wywali. Potem już sie nie zalogujesz.

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Dobromir_Pomysł Zobacz posta
    Co traktujesz jako przesada? Chęć gry za coś za co zapłacili a to nie działa? Lubisz po kupnie towaru zasuwac od razu do serwisu?
    Cytat Zamieszczone przez Underlight Zobacz posta
    Wiesz, są gracze, którzy w ogóle nie mają problemów z grą, są tacy którzy mają je sporadycznie, a są i tacy którym gra się sypie non-stop...
    Mi dla przykładu gra pada kilka razy dziennie, natomiast mojemu bratu do tej pory szwankowała tylko raz czy dwa. Ciesz się, że należysz do tej umiarkowanej grupy, bo większość tu piszących niestety należy do tej ostatniej...
    Wszelkie przekleństwa i obrazy. Też wydałem, siedzę grzecznie, pomagam jak tylko się da. Bierzecie to zbyt poważnie.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czyżby już minął mój dzienny przydział czasu bez wywalania?
    mnie to już chyba nawet nie denerwuje tylko śmieszy,ciekawe co znowu przeczytamy,kolejne genialne odkrycie?kolejna przerwa?

Początkujący Osadnik Awatar pajton
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Uruchamianie kolejki logowania" , "Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie" tylko 138 stron ludzi ma z tym problem.
    Czemu nic się nie dzieje, aby każdy z serwera Nowa Ziemia nie musiał przez to przechodzić? (wielogodzinne wbijanie na serwer)

Może dojdźmy w swoich żalach z logowaniem do 200 stron, żeby BB zauważyło problem...

Strona 137 z 157 PierwszyPierwszy ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów