Strona 135 z 157 PierwszyPierwszy ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,341 do 1,350 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Pasjans Zobacz posta
    WITAM

PONIEWAŻ NIE WIERZA NAM NA SŁOWO NAGRAŁEM FILMIK i WRZUCIŁEM NA YT

http://youtu.be/TXwMGBdFg6MMI

Pytanie czy macie to samo jest chyba zbędne?

W każdym bądź razie ide pograc w DIABLO3
    zdązylem wybudowac JEDNO POLE

pozdrawiam szczesliwców i cierpliwych....
    Widzę że ktoś się postarał, pytanie tylko czemu IE? <palmface>

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może powinni Nową Ziemię rozdzielić na dwa serwery, powiedzmy - Ziemia Północna i Ziemia Południowa. Widać wyraźnie, że jest jakiś problem z wydajnością. Na początku gra łapie laga, a później już tylko wywala z gry przy próbie logowania.

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Myślę, że za ten film jest szansa na Oscara. A tak na poważnie, to trzeba się nie wylogowywać.

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez yakuzacoma Zobacz posta
    Widzę że ktoś się postarał, pytanie tylko czemu IE? <palmface>
    A może i dobrze, że IE bo to standardowa przeglądarka zgodna ze wszystkim i nie mogą powiedzieć ze to wina przeglądarki...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wywala i wywala, tracicie tylko graczy czyli kasę, zróbcie coś z tym, przygody to już można za połowę ceny kupić, mało kto zaryzykuje blokiem przy takich zawiasach.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zalozylem nowy temacik , jak wiecie jest to Beta czyli pomysly ze sprawami sadowymi raczej maja niewielkie szanse, szybciej rozdmuchanie sprawy w jakiejs gazecie , takie cos podwaza zaufanie do firmy,w polsce to olewaja ale anglia niemcy czy inne rozsadne kraje to inna sprawa.
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...4807#post34807
    co o tym myslicie ???

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja to musialabym dzis nagrac ze dwu godziny filmik
    a i tak nie skonczylby sie happy endem :P

zniechecenie siega zenitu

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Lambo Zobacz posta
    Wywala i wywala, tracicie tylko graczy czyli kasę, zróbcie coś z tym, przygody to już można za połowę ceny kupić, mało kto zaryzykuje blokiem przy takich zawiasach.
    Ja wczoraj zaryzykowałem i poszło do piachu trochę Ż... -_- Dzisiaj to nawet ja mam problem z utrzymaniem się w grze dłużej jak 30sec....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może to nic odkrywczego, ale jak wyświetli się wam komunikat, klikniecie OK (jeśli uda się dotrzeć do widoku osady) i zatrzymacie odświeżenie strony znakiem stop w przeglądarce to możecie grać dalej. No dobra, może nie jest tak różowo - tzn. można dalej używać czatu i komunikacji, natomiast nie działają akcje na osadzie. Ale przynajmniej jest okazja, aby poinformować drugą stronę, że macie taki problem (przy na przykład bufowaniu).

Luxi
    Zróbcie wreszcie te badziewne serwery. Była wiadomość że znaleźliście źródło problemu i co? Znowu to samo, jedna wielka dup..a. I mam pytanko jak długo jeszcze to będzie beta? Rok? Dwa?

Strona 135 z 157 PierwszyPierwszy ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów