Ostatnio dzień jak co dzień.. dziś nawet zobaczyć zadania dziennego nie mogę bo po zalogowaniu od razu wywala(( Te problemy to już tyle trwają, że człowiek zaczyna się zniechęcać do tej gry... tym bardziej, że gospodarka leży jak mnie nie ma
((
Ostatnio dzień jak co dzień.. dziś nawet zobaczyć zadania dziennego nie mogę bo po zalogowaniu od razu wywala(( Te problemy to już tyle trwają, że człowiek zaczyna się zniechęcać do tej gry... tym bardziej, że gospodarka leży jak mnie nie ma
((
znowu wywala...masakra
dziwna sytuacja_loguje sie bez problemow,lecz chociaz jedna rzecz zrobie(np.wyslanie geologa) od razu wywala....czyzby wina przeciazonego serwera?mamy zapewnienie,ze duza ilosc graczy nie jest problemem,wiec???
Z natury jestem cierpliwy ale te problemy techniczne zaczynają być na tyle dokuczliwe, że postanowiłem dołączyć do grona zirytowanych graczy.
Wczoraj było nawet ok. Dzisiaj z samego rana ok 7-8 też nie było problmów. Później wszystko zaczęło się sypać. Obecnie nawet mapa się nie ładuje tylko wywala z gry. Przecież to jest jakaś jawna kpina. Co przerwa techniczna to coraz gorzej wszystko działa zamiast lepiej.
Przetestujcie sobie wszystko wpierw a dopiero później wprowadzajcie zmiany. W gildie mam mase ludzi którzy grali i grają na niemieckich serwerach i jakoś nie słysze aby tam były aż takie problemy. Za to jak się coś pokaszani to przynajmniej kryształy z przeprosinami się sypią a tutaj nic.
Oby tak dalej to na pewno będzie to najmniej uczęszczana gra online.
a ja się pytam....co naprawili,skoro nic nie naprawili???
i co działa...skoro nic nie działa??
....to już jest kpina jakaś....najpierw 10min walki ,aby wbić się na serwer...a po 30 sec. OUT...i już se pograłam(
masakra cały czas masakra nie idzie pograć ciągle wywala... rekompensata się należy tak jak pisze kolega JimiP30 gospodarka leży... żadnych zadań i poleceń nie można wykonać...PARODIA!!!
A mnie znowu wywala z przygody nic nie mogę zrobić co ciekawe jestem w tej samej co Scorpiuss .!!!
Dla niego działa dobrze mi nie ;/
U mnie w dalszym ciągu wszystko hula tak jak powinno... Robię 2 przygody i mogę między nimi przeskakiwać bez żadnych problemów... Czym są spowodowane te losowe problemy graczy nie mam pojęcia
![]()
wczorajsza przerwa cos dała, bo po niej gra działała wręcz perfekcyjnie, ale po kilkunastu godzinach wracamy do punktu wyjścia
z przygody wywala... ja bym w ogóle chciał pola zbudować, odkryć marmur, miedź, bufnąć złoto i wrzucić cokolwiek do produkcji w koszarach i magazynie ;p