Strona 113 z 157 PierwszyPierwszy ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,121 do 1,130 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sokaar Zobacz posta
    @up
    nie chodzi normalnie, bo caly czas wywal -blad polaczenia- prosimy odswiezyc polaczenie i tak juz od 20 min
    Wygląda na to, że serwer działa, tylko jest jakiś protokół, który automatycznie rozłącza użytkownika. Błąd w skrypcie lub coś podobnego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po 10-15 sekundach wywala z serwera i po grze tak juz mam prawie od godziny .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z uporem maniaka próbuję sie logowac od 9 z minutami tak patrząc na zegarek... ponad godzine i po zalogowaniu jestem w grze ok 3 sekund i aut "połączenie z serwerem zostało zerwane"
    przygoda mi się kończy kto zrekompensuje mi surowce wpite w szkolenia wojska?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma reguły z ta gra na tym serwerze :/ radz działa 1 mion raz w ogóle a raz mozna pare godzin pograc bez stresu :/
    Ja straciłem cierpliwosc jak narazie i zycze wytrwałosci :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nic nie jest lepiej, mam wrażenie, że z dnia na dzień jest coraz trudniej grać. Kiedyś człowiek martwił się minimalnymi lagami na przygodzie, teraz na to już się uwagi nie zwraca tak jest to błache. Nie rozumiem tylko, po co pisać co chwile, że już jest dobrze kiedy nie jest. Spytać ludzi na czacie lub tutaj czy jest OK i wtedy dać posta że się poprawiło. Z całego serca życzę zespołowi naprawy problemu, bo to w spólnym interesie, niestety na tą chwilę oglądając spoty produktów Ubisoft z Watch Dogs czy Assassin's mam swoje przemyślenia którymi przez grzeczność tutaj się nie podziele.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zaraz mi się kończy czas na skończenie misji, a nie mogę sie zalogować... Rozumiem, że admin odda mi misję? Albo będzie rekompensata, za problemy?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z tym czyszczeniem to jakas wielka brednia :/ najbardziej mnie denerwuje fakt ze wchodze sobie na serwer nowy świat i tam wszystko śmiga jak powinno probuje sie przelogowac na nowa ziemi i dupa blada :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez doctor_junior Zobacz posta
    zaraz mi się kończy czas na skończenie misji, a nie mogę sie zalogować... Rozumiem, że admin odda mi misję? Albo będzie rekompensata, za problemy?
    Tak myśle ze ją odzyskasz oraz dostaniesz rekompensatę ale za tydzień bo przeważnie tyle to trwa

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja bym nie liczył na to maja nas w dupie bo sciemniaja ze cos zrobili a tu nic a nic nie zrobione wiec nie wieze aby chciało im sie cos oddawac ewentualnie dadza 10 piłek na pocieszenie które tak naprawde nic nie sa warte :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak długo jeszcze będą trwały te problemy. Na stronie głównej jest informacja, że zrobili kolejną przerwę i problem na Nowa Ziemia naprawili a tu dalej to samo. Czy na innych serwerach jest dobrze? Ile można się męczyć z tym samym problemem? Odechciewa się grać.

Strona 113 z 157 PierwszyPierwszy ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów