Jest wszedłem do przygody i no i wywaliło ;/ lepiej nic nie będę pisać bo jakiego bana dostanę![]()
Jest wszedłem do przygody i no i wywaliło ;/ lepiej nic nie będę pisać bo jakiego bana dostanę![]()
jak tylko dam radę wejść do gry (cudem jakimś) to zaraz mnie wywala serwer jest przciążony powinni wcześniej zamknąć rekrutację a nie czekać teraz są tego efekty
rekrutacja była dosc długo zamknieta ale z jakiegos powodu ja przywrócili :/
10am i nadal bez zmian.
Jak juz ktos wczesniej pisal chyba jest nowe ukryte zadanie dziennenp "wyslij 3 geologow w ciagu 30 sekund, jak nie masz tylu to szybko kupuj"
![]()
ja tam nie wiem, dalej wejść nie mogę, jednak często jak po takich trudach wbije sie do gry, to osoby na głównym piszą ze problemu nie mają, a mnie wyala po kilku sekundach
wiec nie wiem dlaczego niby to problem z serwerem, jak mnie wywala a inni siedzą dalej i problemów nie mają
chyba powinno tak być ze jak już wejdę do gry to w niej siedzę i trzymam miejsce a nie wywala mnie
Sebas problemy sa i ma je kazdy tylko nie kazdy czesto gra zeby mógł powiedziec ze ma te problemy co chwile
chyba czas zgłosić takie rzeczy jakie się tu dzieją wyżej bo to już nie jest problem na siły supportu... administratorów. mydlenie oczu tym, że zajmujemy się tą sprawą nic nie dadzą. problem jak był tak i jest... Czas wysłać link do tego tematu do samej firmy BlueByte. Niech ktoś się w końcu weźmie za robotę.
Hmm... dziwne bo mi jakoś hula wszystko....