Znowu coś padło :/ Kiszka :/
Znowu coś padło :/ Kiszka :/
potwierdzam. coś padło. wywaliło mnie i nie chce pozwolić wrócić![]()
Nie da się wejść, tak myślę że nie znają źródła problemu, próbują trafić, tym razem pudło.
znowu nie idzie pograc![]()
Znowu : )
Informacja dla graczy z serwera Nowa Ziemia:
jak doskonale wiecie, ostatnio na Waszym serwerze gra była utrudniona: czasami nie dało się wejść na obce wyspy (znajomi, przygody), czasami gra traciła połączenie z serwerem (wywalenie z gry, prośba o przelogowanie), a czasami cały proces logowania nie działał tak jak powinien. Wygląda na to, że udało się nam odnaleźć źródło problemu. Z przykrością informuję, że na chwilę obecną, możemy działać tylko doraźnie, skuteczne rozwiązanie będzie mogło zostać wprowadzone dopiero podczas najbliższych prac konserwacyjnych.
Cotygodniowe prace konserwacyjne są zazwyczaj przeprowadzane w czwartki, jednak w tym tygodniu konserwacja polskiej wersji gry odbędzie się już jutro (środa).jak wiecie, ostatnio na serwerze Nowa Ziemia występują pewne problemy
techniczne. Dziś, około godziny 14:00, przeprowadzimy krótką przerwę techniczną
na serwerze nr 1 (czas trwania: około 1 godzina). Podczas przerwy wprowadzimy
trwałe rozwiązanie, które pozwoli uniknąć podobnych utrudnień w przyszłości.
również mam problemy z zalogowaniem...niby naprawiają a nadal to samo :/
Podejrzewam, że to pani Zosia, podlewając paprotki nieumyślnie doprowadza do zalania serwerów. Jedynie to może być wytłumaczalną przyczyną naszych problemów![]()
Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.
Polecam restart serwera, też tak robię jak się wiesza komp. Pani Zosiu, prosimy, miotła w ruch![]()
A lancuch zlota pracuje bez buffa. Kto nam zwroci wszystkie straty z gospodarki?
Znowu rzucicie ochlapy w postaci jakichs smiesznych pilek?