Strona 94 z 157 PierwszyPierwszy ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 931 do 940 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik Awatar Underlight
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też już dziś zaliczyłam wywalenie z gry (a jakżeby inaczej) - nawet nie próbowałam od razu się łączyć, bo nauczona doświadczeniem wiem, że mija się to z celem... Dzień bez problemów z wejściem do gry? Zapomnijcie...

Chcę zrobić przygodę - Wiktora - z blokami, ale boję się ją ruszyć, bo czuję, że akurat podczas robienia bloku nastąpi ten cudowny moment w którym gra się rozłączy...

Gramy z bratem z jednego IP - jego prawie wcale nie wykopuje - mnie codziennie... On za to nie może dziś wejść na mapy znajomych, bo te się nie ładują... Gdyby tylko była możliwość przeniesienia całego dobytku na inny serwer, to wierzcie mi - byłabym chyba pierwsza w kolejce!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    udaje sie zalogowac na jakies 10-15 sekund i wyrzuca , a z drugiej strony , jak nigdy o tym nie wspominalem ale nalezy nam sie solidna rekompensata za stracone diamenty na doladowania , niezbufowane linie zlota i inne straty wynikle , moim zdanie tylko i wylacznie ze strony dostawcy gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cieszcie sie, ze w ogole weszliscie do gry, ja od 7 nie moge wejsc w ogole, ciagle widze "uruchamianie kolejki logowania" super

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Misja za chwilę się kończy a co chwila wywala z gry... to jest przesada jakaś co się wyrabia w ostatnim czasie :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oj chyba za wcześnie podziękowałem i pochwaliłem, dalej nie działa. Nie da się zalogować

Początkujący Osadnik Awatar BisBoNik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ku..a nie da się tak grać - panowie technicy do roboty !!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie robiłem Wyspę piratów no i bach 62Ż na bloku poległo, nie zdążyłem wysłać weterana.
    www.zal.pl

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez lonio Zobacz posta
    caly czas sra , jak uda sie zalogowac to pochwili wyrzuca ,
    Mam dokładnie to samo.

Osadnik Awatar Asiuleczka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam, dzisiaj zalogowałam się na jakiś czas na TSO, straciłam żołnierzy podczas misji (bo podczas dodawania wojska generał sobie nie dodał rekrutów i tak sobie poszło;/) i wywaliło mnie z gry. Obecnie wszystko "stoi" na poziomie kolejki logowania. Pojawia się "ciekawy" komunikat: http://imm.io/rYvM
    Pozdrawiam.....
    Ostatnio edytowane przez Asiuleczka ; 08.06.2012 o 11:26

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Serwer nr 1 powinien już działać prawidłowo - nadal szukamy źródła problemu. Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję.

Strona 94 z 157 PierwszyPierwszy ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów