Strona 78 z 157 PierwszyPierwszy ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sars904 Zobacz posta
    BRAWOOOOOOOOOOO chyba sobie z nas kpiny robisz "wygląda na to"??!! Od rana pograłem może ze 2 godziny a ty się zastanawiasz czy są problemy? To poczytaj wpisy na tym forum!ŻENADA, DNO, TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Niestety nie jestem z działu technicznego, nie mogę więc jednoznacznie określić czy problem leży po stronie serwera czy może Twojej przeglądarki. Dodatkowo, jestem zalogowany na serwerze Nowa Ziemia i dziś nie dotknęły mnie żadne problemy opisywane powyżej. Tak czy inaczej, informacje zebrane na forum przekazałem dalej, teraz czekam na odpowiedź.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    taaa wszyscy piszący na forum plus cała masa,którym się nie chcę ale piszą o tym w grze na pewno mają problem z przeglądarką,daj już spokój BB_xaar bo tylko podnosisz ludziom ciśnienie
    ja teraz też mogę się zalogować i co z tego,jak ja mogę to połowa moich znajomych nie może i tak na zmianę,poza tym ile razy mamy powtarzać,że były testowane różne przeglądarki
    już bym wolała przeczytać coś w stylu: przepraszamy ale ta gra to totalny bubel i nie mamy pojęcia jak go naprawić i przynajmniej człowiek by wiedział na czym stoi a tak to ciągle wchodzi i liczy,że jednak jakoś to ogarniecie
    Ostatnio edytowane przez Buzia ; 07.06.2012 o 15:57

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Oj Xaar, jak temat o problemach ma 77 stron i jeszcze część ludzi próbuje na forum podżegać do jakichś buntów to chyba śmiało można podejrzewać, że coś jednak może być na rzeczy Chociaż przyznam, że na serwerze Kolonia również nie miałem do tej pory większych problemów.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Niestety nie jestem z działu technicznego, nie mogę więc jednoznacznie określić czy problem leży po stronie serwera czy może Twojej przeglądarki. Dodatkowo, jestem zalogowany na serwerze Nowa Ziemia i dziś nie dotknęły mnie żadne problemy opisywane powyżej. Tak czy inaczej, informacje zebrane na forum przekazałem dalej, teraz czekam na odpowiedź.
    Nie wiem czy to ważne ale od rana jest kilkadziesiąt wpisów więc nie szukaj znów problemów u ludzi i nie rób ze mnie i innych graczy *****a!

Irenicus
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    to znaczy... że mamy gówniane przeglądarki??!! Firefox12 np?? tylko czemu na tej przeglądarce do wtorku serwer pomimo przerw konserwacyjnych działał normalnie a od wczoraj raptem coś się krzaczy?? czy to wina mojej przeglądarki??!! jakoś sobie nie przypominam abym ostatnio ją zmieniał!!! ale oczywiście najlepiej zwalić winę na Nas bo przecież nie na BubelByte !!
    ps. dobrze że przynajmniej mecze ukończyłem bo dopiero bym się wkórwił
    i drugie ps. jaki "prezent" za niedogodności planujesz dla Nas Bubelbyte_xaar?
    Ostatnio edytowane przez Irenicus ; 07.06.2012 o 16:09

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od 14 do 15:30 nie mogłem wejść do przygody.
    Z rana wywalało z gry co jakiś czas.
    Ciasteczka czyszczone dziś 4 razy.

Pablo7403
    Ja po ostatniej konserwacji gry co jakiś czas mam zrywane połączenia z serwerem i to niezależnie od przeglądarki. A przez wasze problemy związane z wprowadzaniem eventu straciłem 45 diamentów premii za codzienne logowanie bo nie mogłem zalogować się do gry bo serwery wywalały mnie z gry.

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja Wam mówię oni ustalili nam harmonogram i odłączają nas na zmianę żeby odciążyć przepełniony serwer

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przeglądarek mam 100 i w każdej jet to samo,1 stacjonarny i 2 laptopy-są okresy że wchodzi gładko ale tych ostatnio coraz mniej.Nasuwa mi się tylko jedno: k;;;;; NIE DA SIE W TO GRAĆ
    A SZKODA BO ZAINWESTOWAŁEM 200 ZŁ....
    ps..ale i tak gram ...choć pewnego pieknego dnia mój lap wyląduje na scianie ..bo nie zdzierżę.... :P
    Ostatnio edytowane przez arturro1974 ; 07.06.2012 o 16:31

Osadnik Awatar Asiuleczka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie na szczęście dzisiaj tylko raz wywaliło, więc nie jest tak źle.
    Przedtem próbowałam zalogować się z 4 różnych przeglądarek, do tego oczywiście czyszczenie cache itd, logowałam się z kompa w pracy i w domu i kicha. Więc to na pewno nie wina przeglądarek...

Strona 78 z 157 PierwszyPierwszy ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów