Strona 76 z 157 PierwszyPierwszy ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bb_xaar widzę, że to ta obiecana poprawa? Powinni was wszystkich pozwalniać i zatrudnić kompetentne osoby które chociaż potrafią przyznać się do błędu i nie kompromitują się durnymi wpisami "wyczyść ciasteczka". Tradycyjnie znów wywala.

Irenicus
    W(ch)óju BubelByte_xaar może by tak zrobić dodatkową przerwę "konserwacyjną" ???!!!
    a jak to nie pomoże to.....może wypierdzielić tę grę w chój ??!! z przeglądarek !!!
    odezwiesz się Jaśnie Wysokość Xaar???
    a może jakiś tzw modek się odezwie... skoro bubelxaarowi odwagi brakuje??!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    olewa nas od rana, tchórz nawet przepraszam nie powiedział woli jakieś posrane trailery wrzucać...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie rozumiem skąd w Was taka agresja - ok, też miałabym ochotę wejść do gry i spędzić tam trochę czasu, ale nie robię tego afery, że nie mogę. Gra jest (teoretycznie) darmowa - nie ma obowiązku ładowania w nią pieniędzy, jeżeli się nie ma lub nie chce. Sama kupiłam wersję pudełkową, żeby wnieść jakiś wkład finansowy i pomóc w utrzymaniu gry - wiadomo, że takie są oczekiwania firmy i jest to zrozumiałe, nikt nie będzie nic robił za darmo. Zresztą po to są reklamacje, który każdy gracz może złożyć, a które będą rozpatrywane indywidualnie - jeżeli ktoś traci na nieoczekiwanych przerwach w dostawie gry, to na pewno nie przejdzie to bez echa. Nie mamy do czynienia z jakiś noname, tylko porządną firmą, która nie pozwoli sobie na stratę klientów.

Poza tym jest ładna pogoda na dworze, wyjdzie na spacer i się wyluzujcie

PUNTO
    znowu szlak trafi mecze i przygody , a czas leci -- a co do wrzucenia trailera to jest ze 2 minuty roboty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    taa za 1h kończy mi się "mecz 3" armia wysłana ale nie zdążyłem ataku puścić... Miło

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez rysikowa Zobacz posta
    Nie rozumiem skąd w Was taka agresja - ok, też miałabym ochotę wejść do gry i spędzić tam trochę czasu, ale nie robię tego afery, że nie mogę. Gra jest (teoretycznie) darmowa - nie ma obowiązku ładowania w nią pieniędzy, jeżeli się nie ma lub nie chce. Sama kupiłam wersję pudełkową, żeby wnieść jakiś wkład finansowy i pomóc w utrzymaniu gry - wiadomo, że takie są oczekiwania firmy i jest to zrozumiałe, nikt nie będzie nic robił za darmo. Zresztą po to są reklamacje, który każdy gracz może złożyć, a które będą rozpatrywane indywidualnie - jeżeli ktoś traci na nieoczekiwanych przerwach w dostawie gry, to na pewno nie przejdzie to bez echa. Nie mamy do czynienia z jakiś noname, tylko porządną firmą, która nie pozwoli sobie na stratę klientów.

Poza tym jest ładna pogoda na dworze, wyjdzie na spacer i się wyluzujcie
    to idź na spacer! ja mam tylko dzisiaj możliwość posiedzenia przy komputerze i akurat teraz chcę pograć! poza tym twój post jest nie w temacie więc składam reklamację i proszę o jego usunięcie.

Irenicus
    whój bubelbyte_xaar jest na długim wekendzie więc...zmian możemy się spodziewać... za tydzień!!! tylko czy wyjdą nam na dobre??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    O ile problemy z grą to coś normalnego - nie da się tego uniknąć. O tyle brak jakiegokolwiek odzewu jest rzeczywiście frustrujący. Muszę zaraz wyjechać na 3 dni i nie będę miał dostępu do internetu, a przez to, że nie mogę zablokować kopalni i wytopu złota i mennicy będę one działać przez 3 dni bez buffów co spowoduje stratę conajmniej kilkuset monet. Nie mówiąc już o kopalni, która się zawali, a kosztuje horrendalnie dużo. Przerwa jest niezapowiedziana, więc powinna być szybka reakcja w takich wypadkach.

PUNTO
    Vitae89 za nie dokończony mecz dostaniesz tylko mniej PD , ale czy go zaliczy to nie wiem mi został ponad jeden dzień "3 mecz" i ze dwa ataki

Strona 76 z 157 PierwszyPierwszy ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów