przygody zostały wydłużone a straty w gospodarce tez będą zrekompensowane???
przygody zostały wydłużone a straty w gospodarce tez będą zrekompensowane???
no co ty przestań wszystko to jest nasz wina że gramy w ta gre to nasza największa wina
Ciesz sie BB_Xaar ze nie pracujesz w mojej firmie. Za takie brednie wypisywane publicznie i wmawianie bogu ducha winnym klientom ze padajacy co chwila serwer to wina ich przegladarek i internetu wylecialbys z pracy na zbity pysk. Chyba ze dostajesz odgorne polecenia publikowania tych bredni.
Moim zdaniem pisanie tutaj nic nie zmieni. Musimy chyba masowo zacząć pisać do samej góry. Zarówno do Blu Byte jak i Ubisoftu. Może tam ktoś w końcu zauważy, że problemem nie są ciasteczka w przeglądarce tylko wina ewidentnie leży po ich stronie.
Ostatnio edytowane przez skiper10 ; 06.06.2012 o 13:33
Witaj Ania83,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.
Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.
Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.
Nasze godziny otwarcia to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
Treść Twojego zgłoszenia:
-----------------------------------------------
Witam pomimo waszej niby konserwacji na serwerze "Nowa Ziemia" Gra nadal nie działa.
Rano pograłam 15 min i znowu locik, i błąd łaczenia z serwerem. Zajrzyjcie czasem na
forum w zakładke problemy techniczne tam jest wiecej osób które wypowiadaja sie na ten
temat. Troche to zenujące co robicie taka poządna firma a taki numery robi. Ciekawe
kto nam zrekompensuje straty za te dni w których nie mozna było sie zalogować. Czekam
na konkretną odpowiedź co zamierzacie zrobić z tym poblemem.
Dodam że ciasteczka pamięc mam wyczyszczoną i wczoraj stawiałam od nowa system więc to
nie jest moja wina zresztą nie tylko mi gra nie chodzi.
Ania
automat odpisuje tylko, żenada jak nie wiem
zmieniło, u mnie są większe lagi![]()