Strona 67 z 157 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przygody zostały wydłużone a straty w gospodarce tez będą zrekompensowane???

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Tak jak zostało to wspomniane wyżej, podczas konserwacji czas trwania przygód jest odpowiednio wydłużany. Serwery gry są dostępne już od kilku godzin, prace konserwacyjne zakończyły się około godziny 07:00 rano czasu polskiego.

Jeśli ktoś ma nadal problemy z dostępem do gry, a czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga, proszę kontaktować się bezpośrednio z naszym Supportem.
    Czyli problemy, które występują WYŁĄCZNIE na jednym serwerze: Nowej Ziemii, wynikają z braku czyszczeia pamięci podręcznej, a wina nie leży po waszej stronie?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no co ty przestań wszystko to jest nasz wina że gramy w ta gre to nasza największa wina

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciesz sie BB_Xaar ze nie pracujesz w mojej firmie. Za takie brednie wypisywane publicznie i wmawianie bogu ducha winnym klientom ze padajacy co chwila serwer to wina ich przegladarek i internetu wylecialbys z pracy na zbity pysk. Chyba ze dostajesz odgorne polecenia publikowania tych bredni.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta

Jeśli ktoś ma nadal problemy z dostępem do gry, a czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga, proszę kontaktować się bezpośrednio z naszym Supportem.
    Przepraszam ale muszę to napisać: Skończ pierdo..... mości panie bo support OLAŁ moje 3 zgłoszenia od niedzieli. Pozdrawiam.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Moim zdaniem pisanie tutaj nic nie zmieni. Musimy chyba masowo zacząć pisać do samej góry. Zarówno do Blu Byte jak i Ubisoftu. Może tam ktoś w końcu zauważy, że problemem nie są ciasteczka w przeglądarce tylko wina ewidentnie leży po ich stronie.
    Ostatnio edytowane przez skiper10 ; 06.06.2012 o 13:33

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kenzi Zobacz posta
    Ciesz sie BB_Xaar ze nie pracujesz w mojej firmie. Za takie brednie wypisywane publicznie i wmawianie bogu ducha winnym klientom ze padajacy co chwila serwer to wina ich przegladarek i internetu wylecialbys z pracy na zbity pysk. Chyba ze dostajesz odgorne polecenia publikowania tych bredni.
    Nic dodać, nic ująć.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witaj Ania83,

Dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.

Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.

Nasze godziny otwarcia to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.

Treść Twojego zgłoszenia:

-----------------------------------------------

Witam pomimo waszej niby konserwacji na serwerze "Nowa Ziemia" Gra nadal nie działa.
    Rano pograłam 15 min i znowu locik, i błąd łaczenia z serwerem. Zajrzyjcie czasem na
    forum w zakładke problemy techniczne tam jest wiecej osób które wypowiadaja sie na ten
    temat. Troche to zenujące co robicie taka poządna firma a taki numery robi. Ciekawe
    kto nam zrekompensuje straty za te dni w których nie mozna było sie zalogować. Czekam
    na konkretną odpowiedź co zamierzacie zrobić z tym poblemem.
    Dodam że ciasteczka pamięc mam wyczyszczoną i wczoraj stawiałam od nowa system więc to
    nie jest moja wina zresztą nie tylko mi gra nie chodzi.
    Ania

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    automat odpisuje tylko, żenada jak nie wiem

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zmieniło, u mnie są większe lagi

Strona 67 z 157 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów