ja tam nawet do dwóch znajomych moge wejsc![]()
ja tam nawet do dwóch znajomych moge wejsc![]()
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
widzieliscie wpis na facebooku?? W ostatnich godzinach logowanie było niemożliwe, ponieważ trwały cotygodniowe prace konserwacyjne. Krzysztof, jeśli te dwa konta posiadasz na jednej wersji językowej, sugeruję, by zgłosić jedno z nich do kasacji - posiadanie wielu kont nie jest dozwolone i może doprowadzić do blokady.
BB_xaar
po około 3h walki z serwerem wpuściło do gry
czy cos suport zamierza zrobić z tym problemem ? większość z nas ma pozaczynane przygody itp. a co się liczy gospodarki jak upada z powodu nieobecności (nieodtworzenie kopalni, złóż zbożna, wody. itd) ciągle po konserwacji jest ten sam problem. rozumiem ze to wersja beta ale jak juz gracze kupują u was 'kryształy' za prawdziwe pieniądze to sadze ze powinniście zainwestować i poprawić technicznie te usterki.
pozdrawiam SickMan
ja sie w koncu zalogowalam, a czas przygody zostal wydluzony o okolo 12 godz
Tak jak zostało to wspomniane wyżej, podczas konserwacji czas trwania przygód jest odpowiednio wydłużany. Serwery gry są dostępne już od kilku godzin, prace konserwacyjne zakończyły się około godziny 07:00 rano czasu polskiego.
Jeśli ktoś ma nadal problemy z dostępem do gry, a czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga, proszę kontaktować się bezpośrednio z naszym Supportem.
Łał pograłam az 1h i dalej to samo lot problem z logowaniem żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa