I to tylko na Nowa Ziemia bo nie widzę tu postów ludzi z innych serwerów
I to tylko na Nowa Ziemia bo nie widzę tu postów ludzi z innych serwerów
zrobili granie naprzemienne, do mnie nawet nikt wejsc nie moze podpalic budynki, bo go wyrzuca go z gry, a mnie dalej nie chce zalogowac. KPINA!
Ja wczoraj system stawiałam dziś pograłam 15 min i lipa więc nie wcisną mi kitu że to nasza wina. Dlatego mod juz się nie odezwie bo nie ma nic do powiedzenia
mam już ****a tego dość...
ludzie uspokjcie sie za tydzien bedzie lepiej![]()
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
Skoro pisze jakaś grupa ludzi że nie może wejść to chyba nie jest problem jednostki prawda? A uwaga w stylu "ja mogę wejść" zakrawa mi na postawę "mnie tam działa to mam wyj..." bo inaczej tego nie potrafię zrozumieć.
Wyczyściłem wszystko w przeglądarce, zrobiłem jej restart zalogowałem się na stronie głównej klikłem w przycisk GAJ po czym wszystko zawisło na tym ekranie
po odczekaniu kilku minut pojawia się ten ekran
po kliknięciu w OK przenosi mnie na stronę główną i znów sobie klikam GRAJ i tak w koło....
to co opisałem dzieje się zarówno w przeglądarce Google Chrome oraz Mozilla Firefox obie są w najnowszej wersji dostępnej w sieci, bez żadnych modyfikacji czy dodatków.
Więc się pytam gdzie niby jest naprawiony ten błąd który podobno został zlokalizowany?
nowa gra przegladarkowa The Settlers Online II ZAPRASZAMY !!!!
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
A Xaar dał radeSpokojnie, ja się od 8 rano zalogowac nie moge , do teraz![]()
Nie no można zrozumieć że są jakies problemy techniczne bo w końcu nie ma rzeczy bezawaryjnych ale bez ściemy i robienia sobie z ludzi jaj.