Strona 62 z 157 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez ankag Zobacz posta
    Może ta przerwa ciągle jeszcze trwa,tylko my nieuświadomieni jesteśmy?
    Mozliwe tylko utajniono wszystko bo trzeba cos graczom za to dac :P a 20 pilek i kosz egzotyczny to szczyt szczytow! tak za***iste fanty za takie mega bombastyczne bugi...
    Xaar gdzie sie wogole podziewasz? jaka jest twoja oficjalna wypowiedz na ten temat? gdzie przeprosimy???
    Masa ludzi kupila wesje pudelkowa niektorzy nawet pare sztuk!!! Jesli sie nie myle to za to masz chleb w domu teraz!!!wiec zadamy przynajamniej prawdy co jest do diabla grane!!! a o lepszych fantach juz nawet nie wspomne! Postaraj sie tak jak na niemieckim settlersach! i nie osmieszaj sie koszem egzotycznym ktorego nawet nie da rady sie komus rzucic!!! Mysle ze wielu sie ze mna zgodzi!!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BB_xaar miłej gry życze do mnie tez na konto zapraszam bo ja wejść nie moge

Początkujący Osadnik Awatar czarkoski
    Serwer
    Kolonia
    A serwer Kolonia dalej zamula od 4 dni
    Gra polega na szybkim wejściu 3-5 minutowym i potem jest reset serwera

Odechciewa się grać

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja od ponad godziny nie mogę się zalogować, nic nie pomaga, zmiana przeglądarki, czyszczenie komputera

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dla nie sprawa jest prosta wyssali z nas kasy ile sie dało i teraz czas na nowych naiwnych wiec lagi sa po to abysmy sobie poszli i miejsce zrobili dla innych
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Przerwa techniczna została zakończona około 07:00 rano, serwery gry są dostępne.

Właśnie sprawdziłem, bez problemu zalogowałem się do gry na serwerze Nowa Ziemia.
    około 6 byłem w grze wiec nie mów że trwała do 7 przerwa a co do zalogowania to też moge się zalogować ale co z tego jak po minucie wyskakuje mi " Naciśnij OK aby odświeżyć połączenie " i nie pisz że to wina dostawcy netu itp bzdur bo na angielskim nie ma takich problemów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie... n/c

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problem z dostaniem do gry zaczyna się po 9 rano
    bo wstaje o 7 i loguje się bez problemu uzupełniam wszystko jest ok
    po przyjeździe do pracy w 9 rano loguje się i jest ok ale przez jakieś 15 min potem mi się zawiesza i jest brak dostępu do gry nawet do 2h

jeśli użytkownik zgłasza problem to on jest przeważnie ignorowany lub rzucany winę na użytkownika

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kpina w żywe oczy idiotów z nas robia. Coś nagle Pan mod się cichutko zrobił, normalne przeciez nam tego nie wyjasnią jak ludziom tylko będą nas dalej traktowac jak bande kretynów

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie ciągle proszą o odświeżenie połączenia, nawet kolejka logowania mi się nie uaktywniła...próbowałam włączyć grę na drugim kompie, na którym nigdy w to nie grałam i to samo

Strona 62 z 157 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów