Nieudaczniki nie mogą poradzić sobie z problemem. Heheheheheheheheh. Do łopaty tam lepiej wam pójdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieudaczniki nie mogą poradzić sobie z problemem. Heheheheheheheheh. Do łopaty tam lepiej wam pójdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
przeciez tego ewentu to ja nigdy nie skończe jak tak ma gra chodzić
I znowu trzeba poczekać ze dwa tygodnie aż szefostwo raczy napisać że... problem jest im znany i już-już go naprawią.
To są już naprawdę jaja...
Nie ma dnia aby ta gra nie szwankowała, kilka razy dziennie zrywa mi połączenie z serwerem i wywala z gry, o wielokrotnych próbach wejścia na nią już nie wspomnę ŻENADA!!!
zastanawia mnie jedno po co są te przerwy konserwacyjne, skoro nic nie dają?
Gram w kilka gier przeglądarkowych i na żadnej z nich nie ma takich numerów jak tu.
Gdyby w mojej firmie działy się takie rzeczy to głowy odpowiedzialne za stronę techniczną i za to jak funkcjonują serwery już dawno by poleciały...
Z braniem kasy tez mają problemy? Ciekawe.
Heh " Naciśnij OK aby odświeżyć połączenie " nie skomentuje tego już bo szkoda moich nerwów . Nic nie naprawiali to była tylko mydlenie oczów miała być przerwa do 7 rano a o 5 już mogłem się zalogować
ciekawe gdzie ten mod co się wczoraj tu wypowiadał, aż byłam w szoku ze wkońcu ktos z nich forum czyta, przerwa konserwacyjna dobre sobieChyba prędzej ja sobie przerwe zrobie od tej gry
Rano wszystko ładnie funkcjonowało, ucieszyłem się - hura, naprawili - error. Obecnie dokładnie tak jak w postach wyżej. Brak możliwości logowania.
Trudno więc tu pisać o lokalizacji problemu. Xaar, ja wiem że to nie Ty bezpośrednio Masz na to wpływ, ale Jesteś łącznikiem między Nami, a BB. Może więcej pożytku by było, gdyby nawet na dzień, czy dwa serwer został wyłączony i Ktoś zabrał się za to przyzwoicie, a nie szukał po omacku, bo zdaje mi się że tak to, jak do tej pory wygląda. Zaczynam się wstydzić, że komukolwiek poleciłem tę grę.
Stwierdzam ze przerwa konserwacyjna nic nie dała, traci sie połączenie przy próbie wejścia na inna wyspę (przygoda/znajomi)
Ofc na Nowej Ziemi