Strona 59 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nieudaczniki nie mogą poradzić sobie z problemem. Heheheheheheheheh. Do łopaty tam lepiej wam pójdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osadnik Awatar Agata13
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od godziny nie daje się znowu zalogować

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przeciez tego ewentu to ja nigdy nie skończe jak tak ma gra chodzić

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    I znowu trzeba poczekać ze dwa tygodnie aż szefostwo raczy napisać że... problem jest im znany i już-już go naprawią.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To są już naprawdę jaja...
    Nie ma dnia aby ta gra nie szwankowała, kilka razy dziennie zrywa mi połączenie z serwerem i wywala z gry, o wielokrotnych próbach wejścia na nią już nie wspomnę ŻENADA!!!
    zastanawia mnie jedno po co są te przerwy konserwacyjne, skoro nic nie dają?
    Gram w kilka gier przeglądarkowych i na żadnej z nich nie ma takich numerów jak tu.
    Gdyby w mojej firmie działy się takie rzeczy to głowy odpowiedzialne za stronę techniczną i za to jak funkcjonują serwery już dawno by poleciały...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z braniem kasy tez mają problemy? Ciekawe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Heh " Naciśnij OK aby odświeżyć połączenie " nie skomentuje tego już bo szkoda moich nerwów . Nic nie naprawiali to była tylko mydlenie oczów miała być przerwa do 7 rano a o 5 już mogłem się zalogować

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ciekawe gdzie ten mod co się wczoraj tu wypowiadał, aż byłam w szoku ze wkońcu ktos z nich forum czyta, przerwa konserwacyjna dobre sobie Chyba prędzej ja sobie przerwe zrobie od tej gry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Rano wszystko ładnie funkcjonowało, ucieszyłem się - hura, naprawili - error. Obecnie dokładnie tak jak w postach wyżej. Brak możliwości logowania.
    Trudno więc tu pisać o lokalizacji problemu. Xaar, ja wiem że to nie Ty bezpośrednio Masz na to wpływ, ale Jesteś łącznikiem między Nami, a BB. Może więcej pożytku by było, gdyby nawet na dzień, czy dwa serwer został wyłączony i Ktoś zabrał się za to przyzwoicie, a nie szukał po omacku, bo zdaje mi się że tak to, jak do tej pory wygląda. Zaczynam się wstydzić, że komukolwiek poleciłem tę grę.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Stwierdzam ze przerwa konserwacyjna nic nie dała, traci sie połączenie przy próbie wejścia na inna wyspę (przygoda/znajomi)
    Ofc na Nowej Ziemi

Strona 59 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów