Strona 51 z 157 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w tej chwili po kilku godzinach spokoju znów nie mogę przekroczyć ekranu logowania...

Początkujący Osadnik Awatar nightrain
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chyba wiem czym jest spowodowany problem

Witamy nowych graczy z Onetu. Jak zauważyliście są inne serwery niż "Nowa Ziemia".
    Adminów chciałbym prosić o tymczasowe zamknięcie dla rejestracji nowych graczy serwera "Nowa Ziemia", po prostu grać się nie da.
    This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called 'Nightrain'

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    teraz chyba calkiem serwer padl_brak nawet ekranu powitalnego elegancki bialutki ekranik

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mnie wywala teraz za każdym razem gdy próbuję zmienić mapę

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po kilku godzinach spokoju teraz nagle znów problemy... nie mogę przejść ekranu logowania, a jeśli już przejdzie to po paru sekundach znów pojawia się komunikat o zerwaniu połączenia...

edit... przepraszam za podwójny post.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zdecydowanie serwer jest przeciazony_ja sie rejestrowalem jakos w lutym i krotko po tym bylo info o zakmnieciu rejestracji dla nowych graczy.Jednak zostal ponownie widocznie otwarty-wystarczy wejsc na kanal pomocy by czytac bardzo czesto teksty typu:"czesc jestem nowy jak w to sie gra..." itp.Poza tym od lutego kazdy gracz jesliby serwer byl zamkniety bylby juz dawno po samouczku a jak wszyscy wiemy tak nie jest_nowych graczy naplywa i jakos nie chce mnie sie wierzyc,ze nagle z 500 osob zostalo zaproszonych Reasumujac serwer peka w szwach i wina nie lezy po naszej stronie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tylko, że teraz jest prawie godzina 2 w nocy a ja co chwilę dostaje dc... wątpię, żeby o tej porze serwer był przeciążony... to musi być coś innego... może jakaś mysz im kable gryzie na serwerowni -.-

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ktoś w ogóle może grać teraz na tym serwerze?

Początkujący Osadnik Awatar AirHawk
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie ja próbuje od 3 h bezskutecznie. Jest brak połączenia z serwerem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wstał nowy dzień, a Nowa Ziemia znów leży. Cóż za zaskoczenie :d

Strona 51 z 157 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów