Strona 48 z 157 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie od samego rana to samo - uruchamianie kolejki, a jak już się uda wejść to góra na minute.... Od dłuższego czasu nawet na to pół minuty wejść nie mogę, więc przepraszam z góry tych którzy odpowiedzieli na moją ofertę sprzedaży Gratuluję tym, którzy mogą w ogóle wejść i cieszę się ich szczęściem A ja... czekam na kolejne gratisowe piłki i koszyczki Swoją droga jak tyle będzie problemów to może z tych odszkodowań event skończę...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi tam dalej nie działa, non stop DC tuż po kolejce logowania. Tragedia eh.......

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rekordem polaczenia bylo postawienie 3 studni, ale nie wiem czy sie zbudowaly jak wejdzie to na 2-3 sek i zrywa

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    znow to samo sie dzieje co wczoraj wgrywa sie i wiesza, 100 razy f5 nie pomaga

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mozna probowac kliknac f13 heheehehhe jak nic innego nie pomaga

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kurde, fakt działa xD tylko trzeba naciskać pulsacyjnie

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja to klikam na przemian z f14 nawet

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proponuje zeby kazdy kto ma czas napisal do internetowych stron poswieconych recenzjonowaniu gier o problemie jaki tu sie nasila a najbardziej o ignorancji moodow jak i samego BB_xara ktory kladzie totalna lache na problemy graczy. Moze wtedy jak rozejdzie sie to po internecie to ktos to zauwazy. Mysle ze wp.gry moga napisac troche prawdy o firmie B_B

Wiekszosc z nas gra w ta gre ze wzgledu na sentyment i sama grywalnosc. Wiekszosci to obojetne kto wypuscil gre na rynek wazne zeby mozna bylo pograc z kumplami albo nawiazac nowe znajomosci. Taka jest idea gry w internecie. Jezeli firma nie radzi sobie z gra to niech zaniech projekt i zamknie serwery a nie na sile lupi graczy ktorzy chca cos osiagnac.

Cytat: Petycje i nawoływania do bojkotu
    Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.

To jakas kpina z polskich graczy zeby lac na wszystkich cieplym moczem i zaslaniac sie przepisem ktory nie ma podstaw prawnych. Panowie jest demokracja i nikt i nigdzie nie moze nikomu zabronic wypowiadania sie na temat problemow ani namawiac innych to walki o poprawe. Nie dajcie sie oglupiac i robic z siebie de...i. Pomijam tu jednotki ktore lubia byc pomiatane przez innych, a jest ich tu kilku na tym forum.
    Ostatnio edytowane przez ChonikWader ; 04.06.2012 o 16:48

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja nie mogę się zalogować od około godziny 11:00, także się poważnie zastanowię nad dalszą grą, bo tracę tyle czasu na nią, żeby produkcja mi nie padła a tu takie cyrki. Szkoda tylko będzie bo mam 36 lvl i sporo czasu poświęciłem na grę.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szkoda że minęło już tyle czasu a nikt nie z szefostwa nie raczył napisać co się dzieje.

Strona 48 z 157 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów