uuu...niby sie loguje ale potem jest okno z info i niebieski ekran ;x...a ja mam tam drugi mecz do rozegrania ;D co kibicie powiedzą jak piłkarze sie spóźnią ;x ?
uuu...niby sie loguje ale potem jest okno z info i niebieski ekran ;x...a ja mam tam drugi mecz do rozegrania ;D co kibicie powiedzą jak piłkarze sie spóźnią ;x ?
to jakas porazka a nie gra. zalogowac sie w ogole nie mozna bo nie ma w ogole odpowiedzi serwera:/ moze byscie ogarneli wiec serwer bo wina ewidentnie lezy po stronie dostawcy???????????????
wina serwera nie cache, coockies i graczy :/
sie nie znacie , napisali ze to wina przegladarki i dostawcow neta![]()
pol europy ma kijowy net , a drugie pol jakies dziwne przegladarki heheheh
a wszyscy razem uwielbiaja gromadzic ciasteczka![]()
Nie moge wejść do gry. Wisi zapytanie do pliku http://w01g04.thesettlersonline.pl/crossdomain.xml
"Uruchomienie kolejki logowania"
i po paru chwilach :
"Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie."
różne systemy, łącza i efekt podobny.
<Zieeeeeew> znowu.... aha.. Xaar, czyściliśmy cache przeglądarki jakby coś :P
Hmmm, co prawda bardzo narzekałem ale podobno od rana różne serwisy miały problem z internetem, może w tym leży właśnie błąd ze względu na to, że do godziny 11 wywalało co chwila, nie dało się grać itd. a teraz bez żadnego czyszczenia ciastek itd. na każdej przeglądarce działa jak należy...
Może to rzeczywiście problemy z serwerami w Europie czy coś. Oby.
Szpieg to zobacz czy do przygody wejdziesz![]()
Mi udaje się czasem zalogować ale za chwilę mnie wyrzuca z serwera mówiąc: że straciłam połączenie, mimo że ono cały czas jest i działa bez problemu