Strona 43 z 157 PierwszyPierwszy ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na chwile obecną wywala mnie po każdym działaniu w grze czyli postawienie pola, wysłanie grubasa po przygodę, czy dodanie osadników do władyki z menu gwiazdy. Prosił bym admina jakiegoś o info w tej sprawie tutaj czy wiedzą coś na ten temat i czy są jakieś działania w tej sprawie bo z tego co się dowiedziałem to sporo ludzi tak ma.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wpuszcza na parę sekund i dupa, relog za relogiem

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam smutne wrażenie że jest coraz gorzej.
    Coraz więcej graczy mówi o rezygnacji z gry. Ja również zaczynam o tym przemyśliwać.
    Bo gramy dla przyjemności a nie z obowiązku czy za karę.
    Chyba że jest to forma selekcji graczy - tylko najbardziej wytrwali zostaną.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to samo, na wszystkich przegladarkach i na 2 różnych sprzętach i różnych sieciach (PC internet radiowy, lapek net zwykły).

Początkujący Osadnik Awatar Marsik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak ja nie lubię jak mnie ktoś w balona robi i chowa głowę w piasek
    BB -dajcie komunikat oficjalny - kiedy to naprawicie?
    kompletna kaszana, po co mamy czas tracić?
    moja cierpliwość się kończy, rzucę zaraz grę w diabły, tylko kto mi odda kasę za generałów, którzy zniknęli?

a może tak umówić się na strajk - np. dzisiaj od godz.11 do jutra do godz.11 nikt nawet nie próbuje wchodzić?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a może tak umówić się na strajk - np. dzisiaj od godz.11 do jutra do godz.11 nikt nawet nie próbuje wchodzić?
    Chcesz im iść jeszcze na rękę ?

Początkujący Osadnik Awatar enreqee
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To już jest karygodne, żeby człowiek musiał się logować kilkanaście razy, tracąc na tym blisko godzinę, tylko po to by rzucić premie, wysłać geologów, odkrywców, pobudować pola pszenicy i zapodać kolejkę w magazynie prowiantu i koszarach... bo oczywiście każda wspomniana powyżej czynność powoduje wywalenie z serwera.

Pewnie wkrótce znów Święty Mikołaj przyniesie prezent jako rekompensata za problemy... tyle że my mamy gdzieś jakieś marne prezenty! My chcemy stabilnej gry!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Stabilna gra to jest najważniejsze, ale jakaś solidna rekompensata powinna być, ale solidna a nie 20 futbolówek i koszyk:/ bo to co się dzieje jest nie do pomyślenia. Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją w tego typu grach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    o witam a myslalem ze tylko ja mam jakis problem z logowanie dobrze wiedziec ze nie jestem sam z tym problemem

ErniQ
    moim zdaniem, to wszystko wina zle przygotowanego eventu, niczego nie nauczyli sie po evencie wielkanocnym...

Strona 43 z 157 PierwszyPierwszy ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów