Strona 27 z 157 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik Awatar nisiunia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokladnie,mam ten sam problem-polaczenie z serwerem zostalo przerwane albo uruchamianie kolejki logowania i tak w kolko brrrr

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tez nie mogę się zalogować i to już nie pierwszy raz w ostatnim czasie. Jak to można sobie coś zaplanować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem czy mod ale powinien się tym zając ktos odpowiedzialny za serwery i kod gry...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To jest totalna porażka może jakiś BB lub Mod wypowie się o tym problemie i poda informacje kiedy to zostanie naprawione

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gra , a właściwie niemożność grania z pewnością spowoduje większe inwestycje userów ^^ brawo za wybitny brak koncepcji i nieudolność działań.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie bez żadnego problemu zalogowałem się na serwer Nowa Ziemia.

Dwa pytania do osób z problemami:
    1. Jakiej przeglądarki używacie?
    2. Skąd macie internet? Jakaś sieć osiedlowa? TP?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A wyloguj się teraz i spróbuj ponownie wejść. Przeglądarka Firefox,Chrom,Internet Explorer internet z ups w pracy radiówka w domu.Brat ma z TP i też ma takie problemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Xaar zalogowac się przeważnie to nie problem ale to co się dzieje w pół godziny po zalogowaniu przechodzi ludzkie pojęcie. Ani wejśc na przygodę, ani na chacie napisac, handel działa jak chce (wiadomosci dochodzą z opóźnieniem dopóki się nie przeloguję). A nade wszystko nadal nie mam mojego generala weterana który zniknął 2 dni temu i nie moge go odzyskac...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hm, właśnie uruchomiłem przygodę - poczekam chwilę i zobaczę czy też będę miał podobne problemy.

@Peter8619:
    A jeśli chodzi o Weterana - napisz proszę do naszego supportu, z pewnością uda się go przywrócić.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja od rana tez na wszystkich dostepnych przegladarkach probuje cos zrobic w grze i totalna masakra

jesli chodzi o lacze to z domu na radiu, z pracy na swiatlowodzie i jeszcze poprzez konsole na OVH - wszedzie ten sam problem - "polaczenie z serverem zostalo zerwane - prosimy odsiwezyc polaczenie"
    i takjest od wczoraj wieczora

popczs przechodzenia z okna misja mecz do okna wyspa zrywa polaczenie, podczas dodawania wojska do generala klepsydra sie kreci i po chwili zrywa polaczenie

Strona 27 z 157 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów