Z tego co Wiem czytałam informacje ponoć przechodzimy na polski s erwer a wiadomo jakie s a polskie serwery ehi nie wiem co i jak z wejściem do gry o której będzie można wejść
Z tego co Wiem czytałam informacje ponoć przechodzimy na polski s erwer a wiadomo jakie s a polskie serwery ehi nie wiem co i jak z wejściem do gry o której będzie można wejść
Wystarczy wejsc w odpowiedni temat i wszystko pisze ::
Z przyjemnością informuję, że wszystko przebiega zgodnie z planem i nie pojawiły się żadne problemy techniczne podczas uruchamiania skryptów, których celem jest naprawienie Waszych przygód.
W związku z tym, że przerwa rozpoczęła się z lekkim opóźnieniem, jej ukończenie również będzie trochę opóźnione. Plan zakładał zakończenie przerwy równo o 17:00, jednak wszystko wskazuje na to, że nastąpi to dopiero około godziny 18:00. Gdy dostanę więcej informacji na ten temat, od razu o tym napiszę.
BB_xaar
hehe grają na czas próbują odzyskać stracone wojo. Oczywiście nie napiszą jakie mają problemy. A temat na angielskim forum został usunięty(cenzura) przez moderatora... bo ludzie zaczeli się za bardzo bulwersować
przecież nie napiszą:
Z przyjemnością informuję, że wszystko przebiega nie zgodnie z planem i pojawiły się problemy techniczne podczas uruchamiania skryptów, których celem jest naprawienie Waszych przygód.
Bo zaraz byłby dym wiec cukrują ile tylko można...
Ostatnio edytowane przez magasasa ; 31.05.2012 o 17:17
Znowu problemy techniczne? ...to powoli zaczyna się robić nudne.
Zalogowało mnie, ale grać nie mogę. ://
Nie da się wejść.... W ogóle mi główna strona nie wchodzi, sprawdzane na wszystkich przeglądarkach, cache wyczyszczone.
Nic dziwnego że nie da się grać nawet jeśli jakimś cudem uda się komuś zalogować skoro po kliknięciu "graj" przekierowuje do "przerwa techniczna"Może i skrypty załadowały się poprawnie tylko ktoś zapomniał zdjąć przekierowanie
http://www.thesettlersonline.pl/pl/przerwa%20techniczna
ktoś dał rade do gry wejść? od ok 18 próbuje i lipa![]()
Nie da się wejść. Jak piszą, że przerwa od 15 do 18 to trzeba chyba założyć, że to godzina 18 następnego dnia :/
Z trudem się udało zalogować o godzinie 22.
na internet explorer juz brat próbuje 5h sie zalogowac i ciagle pokazuje brak strony, na dwu róznych kompach