Strona 19 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez TITO_CFC Zobacz posta
    Pytanie czy wersja polska gry podlega jakoś pod niemieckiego wydawcę i czy można w jakiś sposób zgłosić niekompetentność polskiego supportu?
    Podczas wymiany wiadomości z supportem dostałam odpowiedź, że poprawa sytuacji może być opóźniona ze względu na to, że w Niemczech był dzień wolny. Na moje pytanie co ma to wspólnego z polskimi serwerami dostałam odpowiedź:
    Witaj Szabora,

Uprzejmie informuję, iż siedziba The Settlers Online mieści się w Niemczech i stąd opóźnienie prac związanych z analizą zaistnialego problemu.

Pragnę również zapewnić, iż dołożymy wszelkich starań, celem uniknnięcia podobnych problemów w przyszłości.
    Można to odnieść do Twojego pytania.
    Ostatnio edytowane przez Szabora ; 30.05.2012 o 23:21

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli są mocno uzależnieni od niemca...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeden dzien wolny czy kilka tych dni???

Osadnik Awatar SZYNSZYL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przecież nie trzeba być ekspertem by wiedzieć, że całe wsparcie, programiści i osoby decyzyjne są w kraju w którym ta gra powstała.
    Tam zapadają najważniejsze decyzje. Tam piszą i poprawiają większość błędów w grze (nie piszę o polonizacji).
    Xaar który reprezentuje BB na Polskę jest osobą od Nich wydelegowaną. Zanim oni nie napiszą, że jest nowy event, on nie może go ogłosić.
    ...a co dopiero ze sprawą bugów itp.
    Ponieważ tak wygląda komunikacja, nie możecie się spodziewać działań "na bieżąco". (nie wiem jak z hardware)
    Mam na myśli przyjęcie zgłoszenia poważnych usterek programowych, określenie ich priorytetów, zgłoszenia do BB GmbH i oczekiwania na rozwiązanie problemu.
    A ponieważ to są niemieckie realia, piwo jest napitkiem a krew w innych grach jest cenzurowana.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez SZYNSZYL ; 31.05.2012 o 01:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no nie mogę wejść cały czas nie wiem co się dzieje

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jananiol do 7 to na pewno nie wejdziesz

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po konserwacji, wszedłem i co z tego jak do przygody się wejść nie da. I historia zatacza znów koło.

Aretuza0
    mam dziś problem z zalogowaniem już wyczerpałam wszystkie możliwości

Początkujący Osadnik Awatar AirHawk
    Serwer
    Nowa Ziemia

Serwer niedostępny

Tego typu problemy zdarzają się co jakiś czas, może to zależeć od pory dnia i ilości użytkowników online co może powodować przeciążenia serwerów lub jeszcze inne powody. Wyłączenie przeglądarki i ponowne jej uruchomienie lub zmiana na inna nie pomaga. Ja zwykle sobie odpuszczam i po jakimś czasie na tej samej przeglądarce już się loguje bez problemu. Czasem się tez zdarza że dopiero zalogowaniu rozłącza informując że utracono połączenie z serwerem i prosi o ponowne odświeżenie strony. Ja już się spotkałem z wieloma tego typami podobnymi problemami jak i komunikatami.

Oto jeden z nich:

Jedyne lekarstwo na to to tylko odczekać i spróbować o innej porze dnia. Wątpię aby to całkowicie wyeliminowali

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    EEch gorączkujecie się , a tu nie ma o co.Ja wysłałem 400 wojów i w/g kalkulatora po pierwszym ataku miało zostać zostać tylko 6-u łotrów, a wynik był taki że zostało ich wszystkich 199 - czyli zabiłem JEDNEGO.Oczywiście II atak też poszedł do piachu, ale już z lepszym wynikiem - zabiłem z 20-u łotrów.I tu składam gratki za super kalkulatory, bo sprawdzałem na polskim i angielskim.Wyniki trochę się różniły, ale nie aż z takim efektem. Pozdrawiam.

Strona 19 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów