Dokładnie wina serwera Nowa Ziemia, a nie naszych przeglądarek. dlaczego nikt nic nie pisze o problemie?
Dokładnie wina serwera Nowa Ziemia, a nie naszych przeglądarek. dlaczego nikt nic nie pisze o problemie?
zwała, 10 min pochodziło i znowu.
raz, dwa, trzy odpadasz ty...
a tak serio - 16.05 BB_Mishap pisał, że pracują nad problemem, minęły prawie dwa tygodnie i jest masakra,
ktoś nas robi w balona, dlaczego nie ma poważnej informacji?
robiłem 7 koszy i mi przerwało (wędlinki i reszta poszla w kosmos) Gdzie mam napisać reklamacje?
no przyznam jest ciężko tak grac
mam nadzieje ze za utrudnienia spowodowane problemami technicznymi dostaniemy rekompensatę
panie szanowny administratorze !!!! wywal w cholere jakies zbedne kolejki budowania to moze juz bedzie troche lepiej (za 80 kleju 3 kolejki???? ) to juz nawet nie jest smieszne to jest wrecz zenujace!!! czyszcze cache wchodze w gre - daje budowe pola i znow wywala - znow czyszcze i znow to samo_kpina i robienie sobie jaj z pogrzebu......w dupie z taka gra
Drodzy Gracze,
przypominam, że odbędą się cotygodniowe prace konserwacyjne które oczywiscie niczego nie zmienią.
Ba, po regularnej konserwie, wasz komfort gry spadnie.
Już jutro na polskie serwery zawitają nowe błędy, poza aktywnym wywalaniem z serwera, zagwarantujemy wam brak mozliwosci handlowania. A co!
...oraz specjalny event pt. "złap buga, nie wyleć z serwera".
Przypominam, iż gra będzie niedostępna od godziny 01:30 rano do 07:00 (czasu
polskiego) a także od 18:00-23:00 - a jak!.
pozdrawiam
SZYNSZYL :P
Ostatnio edytowane przez SZYNSZYL ; 30.05.2012 o 19:13
SZYNSZYL zapomniałeś dodać że administracja zastrzega sobie praw autorskich i aby twoje zgłoszenia do supportu były brane pod uwagę musisz wcześniej kupić 50000 kryształów w IS bo im więcej wydasz na IS tym szybciej rozwiążą twoje problemy. Wracając do bugów. Niedługo będzie Event "Znajdź nowego buga i wygraj spotkanie z Ługi Bugi".
![]()
i powtórka 3 dni tak samo a jutro bedzie masakra
Kurde, wszystkie kopalnie Mi teraz padną przez tą awarię. Nie mogę od 16 wbić do gry ;/